Balog Anna

...élményt adni jó...

Ajándékutalvány

Élményt ajándékozni jó.

Ajándékutalványok minden alkalomra.

Ki ne örülne egy különleges, életre szóló élményekkel teli ajándéknak?

A lovakkal való kapcsolódást a természetközeliség és a jó levegő teszi teljessé, a megajándékozott személy pedig biztosan szívesen emlékszik majd vissza erre az élményre és jó érzésekkel teli gondol majd az ajándékozóra is.

Az ajándékfoglalkozások során a lovakkal való közös munkában a fókuszt főként élményre, töltődésre, kikapcsolódásra helyezzük, ilyenkor mélyebb, önismereti téma kevésbé merül fel.

Az ajándékfoglalkozások során a lovakkal való közös munkában a fókuszt főként élményre, töltődésre, kikapcsolódásra helyezzük, ilyenkor mélyebb, önismereti téma kevésbé merül fel.

Az ajándékutalvány névre szólóan, emailen vagy postán jut el az ajándékozotthoz, igény szerint közvetett vagy közvetlen formában.

Több vagy nagyobb értékű utalvány vásárlása esetén apró meglepetés kerül a „csomagba”.

pej ló
női vezető lóval

Egyéni élmény

Ló és ember - kapcsolódás, töltődés, énidő, élmény
2 órás: 25.000 Ft
4 órás: 40.000 Ft

Páros lovas élmény

Minőségi idő pároknak, testvéreknek, barátnőknek, szülőknek gyerekkel

3 órás „A Ti időtök” („kávészünettel”): 45.000 Ft
4 órás („kávészünettel”): 60.000 Ft
6 órás ("ebédszünettel"): 75.000 Ft

Családi lovas élmény

Minőségi idő és élmény az egész családnak.
3 órás: 55.000 Ft
4 órás (kávészünettel): 65.000 Ft
6 órás (ebédszünettel): 85.000 Ft

Lovas élmény kamaszoknak

Kamasznak lenni nem könnyű – egy teljesen új helyzet, egy teljesen újfajta kapcsolódás magaddal, másokkal. Ebben az időszakban is lehet támogató partnered egy ló, aki nem kérdez, aki nem ítélkezik, aki „csak” melletted van.

Nő lóval

Fontos!

Az élményalapú coaching lovakkal – legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról – lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket. <br> A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

STRESSZMENTESÍTŐ TIPPEK

Kérem a stresszmentesítő leveleket és az AJÁNDÉK ötleteket a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Nem küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.