Barion Pixel

Balog Anna

A coaching olyan, mintha egy kicsit „megnyomnád a szünet gombot” (Daniel Rowland).

A mindennapok zajában, a soha véget nem érő feladatlisták között olykor nehéz megérteni, hogy mi zajlik bennünk és körülöttünk.

 

 

színes ruha

A vágyott jövő

Megállni, csendben lenni, majd felismerni és tudatosítani – ez a coaching egyik legnagyobb ereje.

A coach feladata megteremteni azt a biztonságos és megtartó teret, amelyben megszületnek a válaszok az olykor talán nehéz kérdésekre, ahol lehetőség van tervezni, stratégiát alkotni és elindulni a változás felé.

A coachingok során megvizsgáljuk, hogy mi a kiindulási helyzeted, mi az, ami a jelenben foglalkoztat. Kijelöljük a számodra vonzó és reálisan elérhető célt, feltérképezzük az erőforrásaidat és felfedezed, hogy számos olyan működő előjel van már jelen az életedben, ami lehetővé teszi, hogy a vágyott jövő felé vezessen az utad.

Tervek és célok

Megalkotjuk a pontos tervet, a stratégiát és meghatározzuk, hogy mik azok az első, apró, de nagyon határozott lépések, amelyek a céljaid felé vezetnek.

Feltérképezzük a buktatókat és ezek megoldási lehetőségeit, megismered saját magad, a működésedet és olyan „eszközöket” adok a kezedbe, amelyeket a mindennapokban is könnyedén alkalmazhatsz.

A folyamat során a hangsúly a Te céljaidon és megoldásaidon lesz, hiszen ami másnak működik, az korántsem biztos, hogy Neked is hasonló eredményt hoz.

Akár üzleti, akár magánéleti témában fordulsz hozzám: a kiindulási pont, az origó mindig Te vagy. A Te hozzáállásod, a Te működésed. Te tudsz tenni azért, hogy az életed elinduljon egy jobb irányba.

Folyamat

Tapasztalataim szerint a folyamatban, tehát több alkalmas és rendszeres közös munka nagyobb elkötelezettséget, és ebből fakadóan nagyobb hatékonyságot is biztosít.

A közös munka kezdetén mindent megbeszélünk: az alkalmak időtartatmát, várható számát és rendszerességét, a lemondási feltételeket, a felelősségeket, valamint a közös munka lezárását is.

Sikertörténet

Amikor elkezdtünk közösen dolgozni, fogalma sem volt arról, hogy mégis mit kellene tennie ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbá váljon.

A mindennapok káosza, a sok teendő, a végtelen feladatlisták, a körülötte lévő zaj és az agyában cikázó gondolatok lehetetlenné tették, hogy tiszta képet alkosson.

Összekeveredett a munka és a magánélet, nem tudta megélni a nőiességét, egyre jobban vesztette el az energiáját, egyre fáradtabb lett.

A folyamat során egyre tisztább lett a kép: megértette, hogy hogyan tud a szerepei között egyensúlyozni, hogy hogy tudja az számára megfelelő arányokat tartani.

A mély önismereti munka, a fontos felismerések mellett minden alkalommal konkrét vállalásokat tett, használta a coaching során elsajátított eszközöket és elkezdte felfedezni újra saját magát.

Képessé vált arra a munka és a magánélet, az együtt töltött idő és a saját magára fordított idő közötti egyensúlyozásra és egyre stabilabb lett. Energiája újra a korábbi szintre emelkedett és egyre kevésbé volt fáradt. Felismerte, hogy az aktív, pörgős fázisokat nyugodt, pihentető, semmittevő fázisok követhetik, amelyeket lelkiismeretfurdalás nélkül kiélvezhet.

Balog Anna life és business coach

6 tipikus téma, amivel hozzám fordultok

Fontos

Tapasztalataim szerint a folyamatban, tehát több alkalmas és rendszeres közös munka nagyobb elkötelezettséget, és ebből fakadóan nagyobb hatékonyságot is biztosít. 

A life coaching részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység, amelynek során mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten.

“A coaching a nem pszichoterápiás tanácsadás, személyek támogatása és segítése az üzlet, a sport és a mindennapok területén. Elsőrangú munka egy személlyel, akit a változás folyamatában támogat.”
(Neurolingvisztikai Programozás Német Szövetsége)

Keress bátran, ha Te is úgy érzed, hogy elérkezett az idő a változásra.

A foglalkozásokon való részvétel díja:

A 2022. évi KATA törvény értelmében csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

Coaching

A coaching egy olyan céltudatos folyamat, amely struktúrált, megoldásfókuszú beszélgetésekből áll, és arra inspirál, hogy a kliens lehető legjobbat hozza ki magából, a munkájából, az életéből.

60 perc személyesen vagy online 35 000 Ft

3 alkalmas folyamat 90 000 Ft

5 alkalmas folyamat 125 000 Ft

8 alkalmas folyamat 160 000 Ft

Egy alkalmas konzultáció (60 perc, személyes/online): 35.000 Forint

Coaching_csomagok

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzám?

Balog Anna lovas coach

Empátia, fejlődés, tanulás, felismerések

  • Őszinte visszajelzésekre, empátiára, fejlődésre, tanulásra, értékes felismerésekre és a saját magad számára legjobb megoldások megtalálására.
  • Célorientált, fókuszált konzultációkra, támogatásra és kihívásokra.
  • Titoktartásra, a coaching / lóasszisztált önismereti foglalkozások etikai alapelveinek betartására.
  • Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy coaching folyamatra érkezel, a konzultációk hossza változó lehet:  a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően 1,5 – 2 óra, míg a life coaching konzultációk 60 perces időtartam alatt valósulnak meg.

Látogass el hozzánk!

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
EUR euró