Hat lábbbal a valóságban...
tábor fiataloknak

🐴Hat lábbal a valóságban – tábor fiataloknak 

🐕Hárskúton, a Bakony (szerintünk) legszebb falujában, Veszprémtől 15 percre, csodás környezetben, cuki lovakkal és kutyákkal és persze velünk 🙂

🐕
📱 Manapság már nem csupán az életet egyszerűsítő tárgyként tekintünk az okos telefonra, laptopra, hanem olyan kellékként, amelyek szinte nélkülözhetetlennek tűnnek számunkra a mindennapi életben.

📱 A „kütyük” segítségével kommunikálunk társainkkal, írjuk meg a leckét, sőt segítségükkel különböző filterek mögé bújva egy kívánt képet festhetünk magunkról. De mi történik a valóságban?

🐴A nyár folyamán olyan önismereti tábort indítunk lovaink és kutyáink segítségével, amelyben teret adunk annak, hogy a digitális világból kiszakadva a négylábúakkal természetes valójukban ismerkedhess meg, s ezáltal jobban felfedezd önmagad!

🐕A 3 napos, napközis jelleggel induló tábor fő témája a bizalom, önbizalom valamint a kommunikáció. A lovak ezúttal nem a hátas szerepét töltik be, hanem „játszótársakként” lesznek jelen. Megtanulhatod, miként gondolkoznak, mi motiválja őket, s hogyan mozgathatók el, miközben fejlődik a kommunikációs készséged és felismered erősségeidet.

🐴Pillants ki a telód mögül, láss, tapints, szagolj, érezz!

A tábort két turnusban indítjuk az elsőt a 11-14 éves, a másodikat a 14-18 éves korosztály számára.

🐴Helyszín Hárskút

🐕Turnusok Július 20-22 (11-14 éves korosztály számára)
Július 27-29 (14-18 éves korosztály számára)

🐴Ár: 60.000 Forint/fő, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést is. Testvérkedvezmény: 15%. Veszprém és Hárskút közötti utazásban szívesen nyújtunk segítséget. A táborban való részvétel 10.000 Forint előleg befizetésével válik érvényessé. A tábort minimum 5, maximum 10 fő részvételével tartjuk meg.

🐕Jelentkezés:
Balog Annánál a +36205299266-os telefonszámon vagy emailben: anna@baloganna.hu

🐴Az esemény linkje:
11-14 éveseknek: https://www.facebook.com/events/959577987846978/
14-18 éveseknek: https://www.facebook.com/events/254770195822160/

🐕Érdemes jelölni az eseményket, mert hamarosan jövünk további információkkal, bemutatkozással, képekkel, érdekességekkel.

Míg a gyerekek taboroznak, anyuka és apuka a közelben pihenhet, töltődhet 😉 Szívesen adunk ötleteket szállással és programmal kapcsolatban. 😊 Ezeket is keressétek majd az eseményeknél.

Megosztásaikat előre is köszönjük!

Várunk szeretettel

Bori, Tina, Anna és a négylábúak