Barion Pixel

Balog Anna

Élményalapú coaching lovakkal

Családi foglalkozások

kislány lóval

Családi élmény

Ezek a foglalkozások lehetőséget adnak a családok számára, hogy egy teljesen másfajta környezetben, légkörben, teljesen másfajta minőségben lássák, megismerhessék egymást, hogy tanuljanak egymásról és egymástól.

A foglalkozások során lehetőség van kipróbálni együtt valami olyat, amire eddig nem volt alkalom. Idő és tér adódik az egymásra való odafigyelésre, a tiszta kommunikációra, az együttműködésre, az együtt töltött minőségi időre, az egymásra hangolódásra, az „együttre”.

Időtartam

A tréningek időtartama: 3 órás, 4 órás (fél napos) vagy 6 órás (egész napos) foglalkozások.

(A közelben kirándulóhelyek, erdő és más kikapcsolódási lehetőségek (pl.: Veszprémi Állatkert) találhatóak, így a lóasszisztált tréningek akár egy hétvégi kirándulás részét vagy egy balatoni nyaralás programját is képezhetik. Igényes szálláshelyek rendelkezésre állnak, ezzel kapcsolatban is szívesen nyújtok segítséget.)

gyerekek anyák lovak

Fontos!

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul.Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning). Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.

A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.

Nő lóval

Lovasélmények egyénileg, csoportosan

Az élményalapú coaching lovakkal – legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról – lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró