Családi élmény

Ezek a foglalkozások lehetőséget adnak a családok számára, hogy egy teljesen másfajta környezetben, légkörben, teljesen másfajta minőségben lássák, megismerhessék egymást, hogy tanuljanak egymásról és egymástól. A tréningek során lehetőség van kipróbálni együtt valami olyat, amire eddig nem volt alkalom. Idő és tér adódik az egymásra való odafigyelésre, a tiszta kommunikációra, az együttműködésre, az együtt töltött minőségi időre, az egymásra hangolódásra, az „együttre”.

A tréningek időtartama: két órás, fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás) foglalkozások.

A foglalkozások árait itt találod.

(A közelben kirándulóhelyek, erdő és más kikapcsolódási lehetőségek találhatóak, így a lóasszisztált tréningek akár egy hétvégi kirándulás részét is képezhetik. A közelben lévő igényes szálláshelyekkel kapcsolatban is szívesen nyújtok segítséget.)

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

Ha maradt még kérdésed…

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul.
Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning).
Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.