Balog Anna

Élményalapú coaching lovakkal

Csoportos lovas élmény

Te és egy ló – mihez kezdesz ezzel a szokatlan szituációval? Ezen a foglalkozáson minden Rólad szól. A lóval közösen végzett gyakorlatok során olyan megoldások, ötletek születhetnek, amelyekre korábban nem is gondoltál.

csoportos
élményalapú coaching

Csoportos lóasszisztált élmény

Ezek a foglalkozások tematikus napok formájában valósulnak meg, ahol kiscsoportos formában dolgozhatunk bizonyos témákon.

A tréningek során a lovak mellett a csoport más tagjai is adhatnak visszajelzést, és előfordulhat az is, hogy egy másik ember jeleníti meg éppen a te témádat.
Így lehetőséged nyílik arra, hogy kívülről láss rá önmagadra.
A tréningek során az egyéni értékeid, képességeid felfedezése mellett sokat tanulhatsz – többek között- a másokkal való együttműködésről, a kommunikációról és a kapcsolódásról is.

A tréningek időtartama: fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás) foglalkozások.

Add meg itt a címsor szövegét

-kapcsolódás, kapcsolatok
– saját erő
– konfliktus kezelés
– megfelelési kényszer
– kreativitás
– érzések, érzelmek megélése
– erősségek, erőforrások tudatosítása
– kommunikáció
– idővel való viszony, időzítés
– hatékonyság a feladatokban, fókuszáltság
– stresszkezelés
Nő lóval

Lovasélmények egyénileg, csoportosan

Az élményalapú coaching lovakkal – legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról – lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket. <br> A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

Fontos!

A life coaching részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység, amelynek során mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten.
“A coaching a nem pszichoterápiás tanácsadás, személyek támogatása és segítése az üzlet, a sport és a mindennapok területén. Elsőrangú munka egy személlyel, akit a változás folyamatában támogat.” (Neurolingvisztikai Programozás Német Szövetsége).

Látogass el hozzánk!

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.