Balog Anna

Élményalapú coaching lovakkal

Egyéni lovas élmény

Te és egy ló – mihez kezdesz ezzel a szokatlan szituációval? Ezen a foglalkozáson minden Rólad szól. A lóval közösen végzett gyakorlatok során olyan megoldások, ötletek születhetnek, amelyekre korábban nem is gondoltál.

nő lóval

Egyéni lóasszisztált élmény

Egyéni foglalkozás, amelynek során csak Veled foglalkozik egy tréner és egy ló. Lehetőséget kapsz védett, biztonságos térben rálátni és dolgozni aktuális témáiddal és elakadásaiddal, tanulhatsz magadról a saját, valós élményeid által. A foglalkozások során kialakulhatnak megoldások,
elindulhatnak változások, amelyekből aztán a „való” életben is profitálsz. Megértést kaphatsz saját működésedről, és teljesen más szemszögből közelítheted meg a Téged foglalkoztató helyzeteket, történéseket.

Add meg itt a címsor szövegét

-kapcsolódás, kapcsolatok
– saját erő
– konfliktus kezelés
– megfelelési kényszer
– kreativitás
– érzések, érzelmek megélése
– erősségek, erőforrások tudatosítása
– kommunikáció
– idővel való viszony, időzítés
– hatékonyság a feladatokban, fókuszáltság
– stresszkezelés

A tréningek időtartama: két órás, fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás) foglalkozások.

Az egyéni foglalkozások 2 órás, illetve négy órás időintervallumban folynak. A 2 órás foglalkozásokra érdemesebb folyamatban – 2-3 hetente max. 3 alkalommal jönni-, a 4, illetve 6 órás intenzív alkalmat azoknak javasoljuk, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének ennyiszer eljönni, de intenzív foglalkozáson szeretnének részt venni.
Nő lóval

Lovasélmények egyénileg, csoportosan

Az élményalapú coaching lovakkal - legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról - lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket.
A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük. A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Cégeknek

Vezető- és csapatfejlesztés lovakkal.

Magánszemélyeknek

Az élményalapú coaching lovakkal
Egyéni, páros, családi vagy kamasz programok.

Lovasoknak

Lovas alapok és "Ismerd meg a lovad" foglalkozások

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.