Egyéni lóasszisztált élmény

Egyéni foglalkozás, amelynek során csak Veled foglalkozik egy tréner és egy ló. Lehetőséget kapsz védett, biztonságos térben rálátni és dolgozni aktuális témáiddal és elakadásaiddal, tanulhatsz magadról a saját, valós élményeid által. A foglakozások során kialakulhatnak megoldások,
elindulhatnak változások, amelyekből aztán a „való” életben is profitálsz. Megértést kaphatsz saját működésedről, és teljesen más szemszögből közelítheted meg a Téged foglalkoztató helyzeteket, történéseket.

Témák, amelyekkel – többek között – foglalkozhatunk:
– önbizalom
– kapcsolódás, kapcsolatok
– saját erő
– konfliktus kezelés
– megfelelési kényszer
– kreativitás
– érzések, érzelmek megélése
– erősségek, erőforrások tudatosítása
– kommunikáció
– idővel való viszony, időzítés
– hatékonyság a feladatokban, fókuszáltság
– stresszkezelés

A tréningek időtartama: két órás, fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás)
foglalkozások.

Az egyéni foglalkozások 1,5- 2 órás, illetve négy órás időintervallumban folynak. A 1,5-2 órás foglalkozásokra érdemesebb folyamatban – 2-3 hetente max. 3 alkalommal jönni-, a 4, illetve 6 órás intenzív alkalmat azoknak javasoljuk, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének ennyiszer eljönni, de intenzív foglalkozáson szeretnének részt venni.

A foglakozások árait itt találod.

Ha maradt még kérdésed…

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul.
Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning).
Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.