előzetes konzultáció

Nagy örömömre egyre többen érdeklődtök a lóasszisztált foglalkozások és a lovaim iránt, többen – teljesen érthető okokból – szeretnétek megismerni engem és a lovakat is, mielőtt belevágtok a velünk való munkában. Előzetes konzultációra telefonon eddig is biztosítottam lehetőséget, annak érdekében, hogy egyáltalán lásd, mennyire vagyok szimpatikus Neked, mennyire tartod lehetségesnek a velem a való együttműködést.

Arra is szeretnék lehetőséget biztosítani, ha úgy érzed, hogy szeretnél a hellyel, a lovakkal is mindenféle elköteleződés nélkül megismerkedni: évi több nyílt napunkon ezt díjmentesen megteheted. Kérlek ezzel kapcsolatban figyeld az Facebook-események kiírásait.

Abban az esetben, ha egyénileg, egyedül szeretnél megismerkedni velünk, akkor előzetes konzultáció keretében van lehetőség, ennek ára 4000 Forint, mely a későbbi foglalkozás árából levonásra kerül.

A life coaching folyamatok előtt minden esetben biztosítom számodra a díjmentes előzetes konzultációt, amelyen bemutatkozunk egymásnak, illetve tisztázzuk, hogy mi is az a módszer, amivel a folyamat során dolgozni fogunk, valamint mi az, amire a konzultációk során számíthatsz.

Természetesen az előzetes konzultáció lehetőségét vezetők, cégek számára is biztosítom: a megrendelővel közös igényfelmérést és célmeghatározást követően, mind a vezetőfejlesztő folyamatok megkezdése, mind a munkatársak csapatfejlesztő tréningjei előtt megismerkedünk a résztvevőkkel. Ezen előzetes beszélgetések kiemelten fontosak a közös munka hatékonyságának szempontjából.

Telefonos, ülések, foglalkozások közötti konzultáció

Saját tapasztalatom, hogy sokszor a foglalkozások, coaching ülések közötti időben merülnek fel „akut helyzetek”, amelyekben sokat segíthet az, ha valaki meghallgat, akár csak telefonon is. Erre is szeretnék lehetőséget biztosítani számotokra: amennyiben elköteleződsz egy life coaching vagy lóasszisztált folyamatra velem, akkor a folyamat ideje alatt heti egy darab, 30 perces telefonos konzultációra biztosítok lehetőséget számodra. Igényed jelzése után 24 órán belül igyekszem időpontot találni számodra.