Balog Anna

Töltődés
lovakkal

az igazi
ÉN-IDŐ

Kapcsolj ki, kapcsolódj és töltődj fel – lovakkal.

Élmény lovakkal
coaching lovakkal

Neked is nagyon eleged van már abból…

Megértem.
Őszinte leszek, nekem is nagyon elegem van már ebből, ami körülvesz minket.

Viszont azt is tudom, hogy nagy szükség van arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, hogy csak magunkra figyeljünk, anélkül, hogy közben folyamatosan csak kattognánk, hogy hogyan lehetnénk jobbak és jobbak.

Szükség van arra, hogy feltöltődj, hogy új energiát találj, hogy legyen énidőd. Szülőként, segítőként, vezetőként, emberként. Szükség van a „csak lenni” állapotra, megérezni azt, hogy milyen az „itt és mostban” lenni.

Nehéz kikapcsolni a gondolatokat, a mókuskereket, a to-do-listet, a programokat. Elfogyunk, kifogyunk, elvérzünk, már nem találjuk magunkat, a másikat, az örömöt, a könnyedséget. Nem tudunk adni, mert már nincs miből.

Szeretnék Neked segíteni abban, hogy ezt az elveszett energiát, ezt az erőt újra megtaláld, hogy kikapcsolj, hogy feltöltődj, hogy igazi én-időt kapj.

Hogyan?

Lovakkal.

A tapasztalatommal, a tudásommal és azzal, hogy tudom, min mész keresztül, hiszen velem is megtörtént, én is átéltem már ezt.
Egy nagyon hatékony, mégis nagyon szelíd „módszer” lesz a segítségünkre ebben: lovakkal fogunk kapcsolódni, töltődni, energiát „tankolni” földről, a hátukra való felülés nélkül, természetközeli helyszínen, a csodás bakonyi dombok között, Hárskúton.

A lovak nagyon figyelmes, nagyon érzékeny állatok: jelenlétük megnyugtat, feltölt, energetizál, segít megérkezni az „itt és mostba”, támogatnak minket abban, hogy megszakítsuk az állandó agyalást, a gondolatköröket, amelyek nem vezetnek sehova.

Egy résztvevő a múltkor azt mondta

„Nagyon meglepődtem, hogy egyszer csak teljesen itt voltam, a jelenben, nem volt semmi más, csak én és a lovak.”

Valahogy így.
A lovakkal ez is könnyebb, könnyedebb, egyszerűbb. Kikapcsolni, feltöltődni, jelen lenni, csak lenni, új energiát és új erőt meríteni.

Ebben a rövid videóban betekintést nyerhetsz abba, hogy mi is fog történni Veled egy ilyen foglalkozáson.

Ez a lehetőség Neked szól, ha…

…ha végre kiszakadnál a hétköznapokból, kiszabadulnál a városból, az irodából, vagy az otthoni munkából

…vágysz valami egészen másra…

…szeretnél megérezni a szabadság illatát….

…szereted a lovakat, állatokat…

….szeretsz a természetben, a szabad levegőn lenni…

…szeretnél végre egy kicsit kiszabadulni…

…ha energiára, erőre van szükséged…

…ha kikapcsolnál, de nem tudod, hogyan…

…én-időre van szükséged…

…én-időre van szükséged…

 

Miért hozzám és ide gyere el?

coaching lovakkal nők lóval kapcsolódnak

Nekem ez a „munka” szerelem. Szerelem, hogy lehetőséget, időt és teret biztosíthatok arra, hogy mások is megtalálják újra önmagukat, az örömöt a mindennapjaikban, hogy feltöltődjenek, erőt merítsenek.

Szívből csinálom, amit csinálok. Szeretem és feltölt, boldoggá tesz az a mosoly, ami foglalkozások után megjelenik a résztvevők arcán.

Távol a város zajától, mégis elérhető távolságban, Hárskúton, Veszprémtől nem messze, a Bakony legszebb falujában, természetközeli, családias légkörben, gyönyörű légkörben, szelíd lovakkal dolgozom. Hárskút csodálatos hely – budai lány létemre imádok itt lakni. Igazi kis falu ez, remek kirándulási lehetőségekkel, dombokkal, hegyekkel, erdőkkel, a közelben egy szép kisvárossal, ahol szintén lehetőséged van egy sétára.

Gyerekkorom óta rajongok a lovakért, közel 8 éve „élek velük” együtt, így napi, mély bizalmi kapcsolatban vagyunk velük, emberhez szokottak, szocializáltak és képzettek – jól ismerem őket, és ők is engem, így a reakcióikat is. Ez a kapcsolat teszi lehetővé számomra a velük való biztonságos munkát.

Meggyőződésem, hogy minden, amit az ember tapasztalati úton, élmények és történések útján tanul sokkal mélyebben, sokkal jobban megjegyezhető és beépíthető, sokkal könnyebben adaptálható a mindennapokban.

Rólam bővebben itt tudsz olvasni

És miért lovakkal?

Mert a lovak egyszerűen jót tesznek az embernek.

A velük való kapcsolódás, összehangolódás, megérintésük, légzésük megnyugtat, kikapcsol, boldogsággal tölt el minket. Tudományosan bizonyított tény az, hogy az állatok mellett, az állatokkal való interakciók során csökken a szervezet kortizol-szintje, ami a stresszre adott testi reakciókat szabályozza, miközben az oxitocin nevű hormon, az ún. „szeretet- vagy kötődéshormon”, szintje pedig nő.

A lovak mellett automatikusan erősödik a zsákmányállati energetikánk: a folyamatos összpontosítás, fókuszáltság helyét a „pásztázás”, a horizont tágulása erősödik, az vadászat energetikáját az együttműködés energiája váltja fel, ezáltal is csökkentve a stressz szintünket.

A lovak mellett megnyugodhatunk, megérkezhetünk, visszatalálhatunk a saját „közepünkhöz”, jelen lehetünk, a menekülő állat elől nem kell menekülnünk, nem kell szerepet játszanunk. 

Az egyéni élményen való részvétel díja:

60 perces alkalom: 15.000 Forint

2 órás alkalom: 22.000 Forint

Most a 2 órás alkalom mellé 30 perces telefonos/online utánkövető beszélgetést kapsz tőlem ajándékba.

A foglalkozásokra Hárskúton, kerül sor. Veszprémtől 15 perces, Székesfehérvártól 45-50 perces, Budapesttől pedig kb. 1,5 órás autóúttal számolj.

Mennyibe kerül mindez?

Fontos információ

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A „Natívmethod” lóasszisztált tréning módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul és az állat-asszisztált (AAL- Animal Assisted Learning) kategóriájába tartozik.

Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.

Visszajelzések

Ők már jártak nálam és ezt mondták:

Végre valami, ami csak rólam szólt...
Hát erre nem számítottam: tele vagyok energiával és erővel.
Olyan volt, mintha 24 órát aludtam volna egyhuzamban...
Nahát, fülig ér a szám
Teljesen fel vagyok töltődve
De jó, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire fel lehet töltődni.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!