Csoportos önismereti élmény lovakkal

önismert coaching

...hogy visszatérjen az öröm az életedbe...

Érezted már úgy, hogy...

… semminek nem tudsz már úgy örülni?

…mintha elveszett volna az öröm, a jó kedv az életedből?

… nincsen motivációd, nem lelkesedsz már?

Volt már olyan érzésed, hogy felborult az egyensúly az életedben?
 

…hogy folyton magadat szorítod háttérbe és mindenki más fontosabb Nálad?

…hogy állandóan csak megfelelni akarsz, hogy semmibe veszik a határaidat?

…hogy nincs időd magadra, hogy nincs lehetőséged kikapcsolni, feltöltődni?

…hogy állandóan elnyomod a saját szükségleteidet?

…Ismerős?

coaching beszélgetés

Tudom, van ilyen. Tudom...

megérkezés légzés

…mert én is átmentem ezen, mert én is éreztem így magam. Motiváció és öröm, lelkesedés és energia nélkül.

Rá kellett jönnöm, hogy hiába várom kívülről, azt, ami valójában bennem van: a megoldás, a kulcs én vagyok. Cselekedni én tudok, változtatni én tudok. És örülni is én tudok.

Szeretnék Neked is segíteni abban, hogy megtaláld újra az örömöt az életedben, hogy lásd a megoldást, a reményt, hogy tudj változtatni, hogy újra tele legyél energiával, hogy újra legyen egyensúly az életedben.

Hogyan tudok Neked segíteni?

Lovakkal. A tapasztalatommal, a tudásommal és azzal, hogy tudom, min mész keresztül, hiszen velem is megtörtént, én is átéltem már ezt.

Egy nagyon hatékony, mégis nagyon szelíd „módszer” lesz a segítségünkre ebben: lovakkal fogunk kapcsolódni, földről, a hátukra való felülés nélkül, miközben kihasználjuk a csoport erejében rejlő potenciált.

A lovak nagyon figyelmes, nagyon érzékeny állatok: jelenlétük megnyugtat, feltölt, energetizál, segít megérkezni az „itt és mostba”, támogatnak minket abban, hogy megszakítsuk az állandó agyalást, a gondolatköröket, amelyek nem vezetnek sehova. A velük való önismereti munkában (is) reagálnak ránk, lehetővé teszik azt, hogy „tét nélkül” próbáljunk ki dolgokat máshogy csinálni, változtatni. Őszinteségük és ítéletmentességük tisztán érthetővé és egyértelművé teszi őket – a kommunikációjukban, visszajelzéseikben, velük való interakciókban, lehetőséget adva ezzel a felismerésekre és tudatosításra.

egyensúly jóga légzés

Miért jó, ha csoportban dolgozunk?

kapcsolódás lóval önmagunkkal

A csoportos munka során nemcsak lovakkal és foglalkozást vezető szakemberrel van lehetőséged van kapcsolódni, hanem a csoport többi tagjával is. Sokszor segítség az, ha látjuk, hogy más hasonló cipőben jár, mint mi és nagyban támogathatja a fejlődést a tagok által kapott visszajelzés, valamint a különböző nézőpontok megismerése is. A csoportos önismereti munka további előnye, hogy az egyéni alkalmaknál kedvezőbb áron vehető igénybe foglalkozás.

A foglalkozások során a lovakkal különböző egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, amelyeket ezt követően különféle módszerekkel dolgozunk fel.

Miért velem vágj bele ebbe az önismereti utazásba?

Nekem ez a „munka” szerelem. Szerelem, hogy lehetőséget, időt és teret biztosíthatok arra, hogy mások is megtalálják újra önmagukat, az örömöt a mindennapjaikban.

Szívből csinálom, amit csinálok. Szeretem és feltölt, boldoggá tesz az a mosoly, ami foglalkozások után megjelenik a résztvevők arcán.

Távol a város zajától, mégis elérhető távolságban, Hárskúton, Veszprémtől nem messze, a Bakony legszebb falujában, természetközeli, családias légkörben, gyönyörű légkörben, szelíd lovakkal dolgozom.

Gyerekkorom óta rajongok a lovakért, közel 8 éve „élek velük” együtt, így napi, mély bizalmi kapcsolatban vagyunk velük, emberhez szokottak, szocializáltak és képzettek – jól ismerem őket, és ők is engem, így a reakcióikat is. Ez a kapcsolat teszi lehetővé számomra a velük való biztonságos munkát.

Meggyőződésem, hogy minden, amit az ember tapasztalati úton, élmények és történések útján tanul sokkal mélyebben, sokkal jobban megjegyezhető és beépíthető, sokkal könnyebben adaptálható a mindennapokban.

Ez a lehetőség Neked szól, ha…

…szereted a lovakat
….szeretsz a természetben, a szabad levegőn lenni…
…ha szeretsz más emberekkel kapcsolódni
…ha elakadásaid vannak, de nem tudod pontosan, hogy mik azok…
…ha nem tudod, mire lenne szükséged
…ha nem tudod, hogy valójában mit szeretnél
…ha nem tudsz nemet mondani, nem tudod betartatni a határaidat…
…ha keresed az egyensúlyt az életedben…
…ha meg szeretnéd találni újra az örömöt
…ha szeretnél önfeledten, szabadon örülni

Miben más a lovakkal való önismeret, mint lovak nélkül?

Legfőképpen azért, mert a foglalkozásokon az emberek mellett lovak is vesznek részt. A verbalitás mellett, és sokszor helyett itt a fizikai valóságban megtörténő élmények, történésekre, tapasztalatokra kerül a hangsúly.

A ló kapcsolódik, reagál, őszinte, mégis szelíd, ítélkezésmentes visszajelzéseket ad. A vele való kapcsolódásban, a vele történő munkában lehetőség van megtapasztalni, felismerni, tudatosítani – és lehetőség van változtatni, kipróbálni valami teljesen mást – „tét nélkül”.

A ló mellett végre Te magad lehetsz, megmutathatod azt, hogy mi van benned, feltöltődhetsz és új energiákhoz juthatsz, miközben ő annyira figyel Rád, hogy a legkisebb rezdülésedet is észreveszi.

Mindezt azonban nem használja ki, nem mar rá és nem bánt Téged – láthatóvá, érzékelhetővé teheti azonban számodra azt, ami előtted sokszor rejtve marad, mint például azt, hogy mi az, ami igazán örömöt okoz Neked.

Mennyibe kerül mindez és mit tartalmaz a részvételi díj?

Csoportos élményalapú önismereti folyamat, amely minimum 3, maximum 6 fő részvételével valósul meg.

A folyamat 5, egyenként 3 órás alkalomból áll, amelyekre kéthetente, hétköznap kerül sor.

Előzetes, 30 perces telefonos/online beszélgetésre lehetőséget biztosítok minden résztvevő számára.

A folyamat egy „0.” alkalommal kezdődik: ezen a 2 órás alkalmon megismerkedünk egymással, a helyszínnel, a módszerrel és természetesen a lovakkal.

A folyamat időtartama alatt kedvezményes, egyéni konzultációs lehetőséget biztosítok számodra, online/személyes formában.

A folyamat lezárását követően három hónapon belül lehetőséged van egy egyéni, 60 perces utánkövető beszélgetésen való részvételre, amelynek során arról beszélgetünk, hogy hol tartasz most a céljaidban, illetve szükség van-e esetleges változtatásokra, finomhangolásra.

A foglalkozásokra Hárskúton, kerül sor. Veszprémtől 15 perces, Székesfehérvártól 45-50 perces, Budapesttől pedig kb. 1,5 órás autóúttal számolj.

Részvételi díj:

0. alkalom: 8000 Ft./2 óra

Egyéni konzultációs lehetőség: 12.000 Ft./60 perc

 

Csoportos önismereti élményben való részvétel:

alkalmanként 20.000 Forint.

A teljes folyamat előre fizetése esetén 20% kedvezményt biztosítok.

 

Fontos!

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A „Natívmethod” lóasszisztált tréning módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul és az állat-asszisztált (AAL- Animal Assisted Learning) kategóriájába tartozik.

Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.

Ők már jártak nálam és ezt mondták...

Eszter
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Kattints ide
Előző
Következő