Balog Anna

LIFE COACHING

„Mindenkiben sokkal, de sokkal több van annál, mint amiről tud és/vagy amit használ.”
Polgár Lili

Arról, hogy én mit gondolok a coachingról itt olvashatsz:

Szerintem a coaching…

színes ruha

Mire számíthatsz a coachingok során?

Barátságos, nyitott, nyugodt légkörre, hatékony, gyors munkára, teljes titoktartásra, egy olyan folyamatra, amelynek végén, ha Te is mindent beleadsz, egy sokkal minőségibb, csodásabb élet vár Rád!


A coaching egy folyamat: általában öt konzultációban egyezünk meg a folyamat elején, amelyekre eleinte hetente, majd később két hetente kerül sor. Ha végén úgy érzed, hogy szeretnéd velem folytatni a közös munkát, akkor természetesen ennek sincs akadálya.

Előzetes konzultáció

A folyamat megkezdése előtt egy előzetes konzultáció során megismerkedünk egymással, elmondom, Neked, hogy mi is a coaching. Megbeszéljük, hogy Te mit szeretnél elérni, mik a céljaid. Ez az előzetes konzultáció ingyenes, körülbelül 20-30 percet vessz igénybe, Történhet személyesen vagy online is. Neked már csak az a feladatod, hogy eldöntsd, hogy belevágsz-e a nagy kalandba…

Az első konzultáció

Ha úgy döntöttél, belevágsz a velem való közös munkába, akkor az első konzultáció során megbeszéljük azokat a kereteket, amelyek a coaching folyamat zavartalan működéséhez szükségesek, illetve összeállítjuk a témalistádat. Erre azt van szükség, hogy pontosan lássuk, melyek azok a témák, azok az életterületek, amelyek most éppen foglalkoztatnak.

A további alkalmak

A további alkalmak során strukturált, fókuszált beszélgetések és a coaching különböző eszközeinek segítségével dolgozunk a témádon. Megvizsgáljuk, hogy melyek lehetnek az okok és következmények, melyek azok a blokkok, amelyek eddig akadályoztak a célod, a céljaid megvalósításában. Melletted állok azon az úton, amelynek során nagyobb önismeretre teszel szert, amelynek során megtanulod, hogy Te hogyan tudsz a jövőben hatékonyan segíteni magadnak. A megoldás már benned van, én „csak” megmutatom, hogy hogyan férj hozzá az eddig számodra láthatatlan tudásodhoz.

A konzultációk közötti idő

A coaching egy folyamat. Ennek a folyamatnak része a konzultációk közötti idő is, amelyben az alkalmak során kidolgozott témák tovább dolgoznak, munkálkodnak, akkor is, ha éppen nem foglalkozol velük tudatosan. Ilyenkor mélyülnek az eredmények, illetve már megtörténhetnek az első lépések a cél irányába. A konzultációk között gyakorlatokat, „házi feladatokat” fogok Neked adni, annak érdekében, hogy a következő alkalommal még hatékonyabban tudjunk dolgozni és azért, hogy megtanulj egyedül is dolgozni a témáidon.

A záró alkalom

A záró alkalom során közösen értékeljük a folyamatot. Közösen megnézzük az eredményeket, megbeszéljük a még nyitott kérdéseket és foglalkozunk a cselekvési tervvel, valamint beszélünk arról is, hogy hogyan lehet a mindennapokba beépíteni és megvalósítani a coaching folyamat során kidolgozott témákat, célokat. Megegyezünk abban, hogy – amennyiben ezt Te is szeretnéd – a folyamat lezárta után milyen módod és milyen keretek között zajlik majd a további kapcsolattartás, illetve hogy hogyan „ellenőrizzük” majd az eredményeket.

Balog Anna life és business coach

A coaching folyamat témái lehetnek például

Fontos

A life coaching részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység, amelynek során mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten.

“A coaching a nem pszichoterápiás tanácsadás, személyek támogatása és segítése az üzlet, a sport és a mindennapok területén. Elsőrangú munka egy személlyel, akit a változás folyamatában támogat.”
(Neurolingvisztikai Programozás Német Szövetsége)

Keress bátran, ha Te is úgy érzed, hogy elérkezett az idő a változásra.

Coaching lovak nélkül (személyes/online):

60 perces alkalom: 6000 Forint/fő, maximum 4 fő részvételével.

Egyéni, 60 perces alkalom: 15.000 Ft

A teljes folyamat (5-6 alkalom) előrefizetése esetén 20% kedvezmény.

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzám?

Balog Anna lovascoach

Empátia, fejlődés, tanulás, felismerések

• Őszinte visszajelzésekre empátiára, nyíltságra, fejlődésre, tanulásra, értékes felismerésekre és a saját magad számára legjobb megoldások megtalálására.
• Célorientált, fókuszált konzultációkra, támogatásra és kihívásokra.
• Titoktartásra, az coaching/lóasszisztált önismereti foglalkozások etikai alapelveinek betartására.
• Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy life coaching folyamatra érkezel a konzultációk hossza változó lehet: a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően(minimum)2 óra, míg a life coaching konzultációk 60-90 perces időtartam alatt valósulnak meg.

Látogass el hozzánk!

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

IGAZI ÉNIDŐ-ÉLMÉNY LOVAKKAL

FELIRATKOZÁS Hírleveleimre + AJÁNDÉK 7+1 TIPP AZ EGYENSÚLYÉRT füzet és kiemelkedően jó árak.*

Nem küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.