Balog Anna

Szolgáltatások
magánszemélyeknek, csoportoknak, családoknak

A tapasztalattól az ember bölcsebb lesz...

Az élményalapú coaching lovakkal – legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról – lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre.

A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket.

pej ló

Egyéni lovas élmény

Te és egy ló – mihez kezdesz ezzel a szokatlan szituációval? Ezen a foglalkozáson minden Rólad szól. A lóval közösen végzett gyakorlatok során olyan megoldások, ötletek születhetnek, amelyekre korábban nem is gondoltál.

Páros lovas élmény

Minőségi időt szeretnél eltölteni a partnereddel, gyerekeddel, testvéreddel vagy barátnőddel? Akkor ez a foglalkozás Nektek szól – ismerjétek meg egymást egy új szituációban, dolgozzatok együtt, úgy ahogy máskor nem és vigyétek haza az élmény adta új tapasztalatokat.

Családi lovas élmény

Minőségi időt szeretnél eltölteni a partnereddel, gyerekeddel, testvéreddel vagy barátnőddel? Akkor ez a foglalkozás Nektek szól – ismerjétek meg egymást egy új szituációban, dolgozzatok együtt, úgy ahogy máskor nem és vigyétek haza az élmény adta új tapasztalatokat.

Lovas élmény kamaszoknak

Kamasznak lenni nem könnyű – egy teljesen új helyzet, egy teljesen újfajta kapcsolódás magaddal, másokkal. Ebben az időszakban is lehet támogató partnered egy ló, aki nem kérdez, aki nem ítélkezik, aki „csak” melletted van.

Csoportos lovas élmény

Ha szeretsz másokkal együtt fejlődni, akkor ez a lehetőség most Neked szól. A tréningek során előre meghatározott téma mentén dolgozunk, egymással – egymásért. A közös munka során rálátást nyerhetsz olyan nézőpontokra, aspektusokra is, amelyen magadtól talán sosem jutottak volna eszedbe.
Ezek a foglalkozások tematikus napok formájában valósulnak meg, ahol kiscsoportos formában dolgozhatunk bizonyos témákon. A foglalkozások során a lovak mellett a csoport más tagjai is adhatnak visszajelzést, és előfordulhat az is, hogy egy másik ember jeleníti meg éppen a te témádat. Így lehetőséged nyílik arra, hogy kívülről láss rá önmagadra.
A tréningek során az egyéni értékeid, képességeid felfedezése mellett sokat tanulhatsz – többek között – a másokkal való együttműködésről, a kommunikációról és a kapcsolódásról is.
A tréningek időtartama: fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás) foglalkozások.

Nő lóval

Lovasélmények egyénileg, csoportosan

Az élményalapú coaching lovakkal – legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról – lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket. <br> A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.