Kérlek válassz!

Te és egy ló – mihez kezdesz ezzel a szokatlan szituációval? Ezen a foglalkozáson minden Rólad szól. A lóval közösen végzett gyakorlatok során olyan megoldások, ötletek születhetnek, amelyekre korábban nem is gondoltál.


Minőségi időt szeretnél eltölteni a partnereddel, gyerekeddel, testvéreddel vagy barátnőddel? Akkor ez a foglalkozás Nektek szól – ismerjétek meg egymást egy új szituációban, dolgozzatok együtt, úgy ahogy máskor nem és vigyétek haza az élmény adta új tapasztalatokat.

Tartsatok családi ölelkezős napot és töltsetek minőségi időt egymással. Tanuljatok egymással, egymásról, próbáljatok ki együtt valami újat, legyen olyan közös élményetek, amely erősíti a köztetek lévő családi köteléket.

Ha szeretsz másokkal együtt fejlődni, akkor ez a lehetőség most Neked szól. A tréningek során előre meghatározott téma mentén dolgozunk, egymással – egymásért. A közös munka során rálátást nyerhetsz olyan nézőpontokra, aspektusokra is, amelyen magadtól talán sosem jutottak volna eszedbe.

Kamasznak lenni nem könnyű – egy teljesen új helyzet, egy teljesen újfajta kapcsolódás magaddal, másokkal. Ebben az időszakban is lehet támogató partnered egy ló, aki nem kérdez, aki nem ítélkezik, aki „csak” melletted van.