Balog Anna

Élményalapú tanulás és coaching

A módszerről

A lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Élményalapú Coaching Lovakkal - A Kézzelfogható Önismeret

pej ló

Lóasszisztált foglalkozások

A lóasszisztált foglalkozások olyan élményalapú tanulási formát jelenteknek, amelyben a résztvevők és a tréner mellett lovak is jelen vannak.
A lovak jelenléte oldja a hangulatot, megnyugtat, feltölt és támogatja a felismeréseket, tudatosítást.

A lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpontok, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Hatékony stresszkezelés

Ebben az új szituációban sok mindent tanulhatunk magunkról: hogyan reagálunk az új, szokatlan, talán néha kissé ijesztő helyzetekre, hogyan kezeljük a kihívások okozta izgalmat vagy akár stresszt, mennyire van önbizalmunk ahhoz, hogy egy közel 600 kilogrammos menekülő állatot mi vezessünk át olyan akadályokon, amiket a ló nem ismer.

Erősségek felismerése, együttműködés, kommunikáció fejlődése

Az „itt és mostba” való megérkezés, a saját és párunk, csapatunk, családunk erősségeinek felismerése, az együttműködés és kommunikáció fejlődése, a megnyugvás és feltöltődés csak egy része annak, amelyet ezen csodálatos állatok mellett megtapasztalhatunk, megélhetünk.

Vezető- és csapatfejlesztés lovakkal

Kiszabadulni a mindennapos rutinból, megtalálni a saját vezetési stílust, a csapat „kötőanyagát”, új nézőpontokkal gazdagodni, vezetői és a csapat erősségeit felfedezni egy teljesen új helyzetben, majd ezeket alkalmazni a hétköznapokban – erről is szól a vezető – és csapatépítés lovakkal, de legfőképpen Rólatok.

Magánszemélyeknek, családoknak

Az élményalapú coaching lovakkal - legyen szó egyéni, páros, családi vagy kamasz részvételével megvalósuló alkalmakról - lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket.

Lovasoknak

Lovas alapok és "Ismerd meg a lovad" foglalkozások - igényes lovasoknak, akinek a "lovazás" többről szól, mint a ló részvételével megvalósuló sportról.

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

STRESSZMENTESÍTŐ TIPPEK

Kérem a stresszmentesítő leveleket és az AJÁNDÉK ötleteket a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Nem küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.