Páros lóasszisztált élmény

Pároknak, házastársaknak, szülőknek, szülő-gyerek párosoknak, testvéreknek, barátoknak és barátnőknek nyújtunk lehetőséget minőségi együtt töltött időre és a kapcsolat fejlődésére. A kapcsolatról való tanulás, rálátás, megértés, tudatosítás által felszínre kerülhet számos téma és ezáltal olyan megoldások, változások születhetnek, amelyek mindkét fél számára előnyösek.

Témák, amelyek – többek között – a foglakozások során előkerülhetnek:

 • Intimitás
 • Különbözőségek kezelése
 • a kapcsolat működésére való rálátás, tudatosítás, megértés
 • konfliktuskezelés
 • Észrevenni, figyelni, hogy mi a jó a másiknak
 • Együttműködés
 • Kommunikáció fejlesztése
 • Megtudni és elmondani, hogy mi a saját igényünk és mi a másik igénye
 • szülői minőségben fejlődni
 • Bizalom, biztonság
 • Igények kifejezése, érzések kifejezése

A páros foglakozások során felmerülhet a szülői kompetenciákban való fejlődés is: a gyerekek születése mindig nagy változást hoz egy család életében, ezzel párhuzamosan olyan új, eddig ismeretlen témák merülhetnek fel, amelyekre nem biztos, hogy tudjuk a – számunkra – megfelelő választ. Jutalmazni, nemet mondani, határokat felállítani és betartatni – mindezt szeretettel, egymásmással együttműködve: ilyen és hasonló képességekről, témákról tanulhattok ezeken a tréningeken.

A foglalkozások időtartama: két órás (rendszeres), fél (négy órás) vagy egész napos (hat órás) foglalkozások.

(A közelben kirándulóhelyek, erdő és más kikapcsolódási lehetőségek találhatóak, így a lóasszisztált tréningek akár egy romantikus hétvége részét is képezhetik. Környékbeli igényes szálláshelyekkel kapcsolatban szívesen nyújtok segítséget.)

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul és az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning).Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.

A foglalkozások árait itt találod.

Ha maradt még kérdésed…

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul.
Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning).
Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.