Rólunk mondták

– Megint ugyanabba a folyóba léptem…pedig ez elvileg nem lehetséges. Intenzív változásra van szükségem és úgy érzem, ott a helyem nálad. -hívtam fel Annát ezekkel a szavakkal. -Én is úgy látom. Gyere el és próbáld ki. -mondta Anna a könnyed nyugodtságával és a telefonban is csilingelő mosolyával. Elmentem. Kipróbáltam. Megéltem. Tapasztaltam. Felismertem. Éreztem. Szembesültem. Aztán megnyugvást találtam… mert újra az utamon vagyok, mert van megoldás, mert én fogom a kantár végét, mert ÉN vagyok a megoldás.

Köszönöm Anna és pacik.

M.

Néhány hete voltam Annánál és ahogy múlik az idő egyre jobban megérik bennem, amit ott megélhettem. Már az első napokban könnyebben kezeltem a “problémás” helyzeteket mára meg úgy érzem, hogy azt a terhet, ami eddig az én vállamon volt, a lovak mintha átvették volna….persze képletesen😊Nagyon hatékony és élvezetes módja a nehézségek kezelésének. Mindenkinek ajánlom!

Eszter

Mindenkinek ! Olyan élmény amelyre nem lehet felkészülni, de át kell élni szabadság, szeretet, és varázslat, ami velem ott történt. Azóta is az az élmény ad hitet és erőt. Köszönöm Anna ❤ és Lili ❤…folyt.köv.!

Mariann

Fantasztikus lehetőséget kínál Anna az önismeretre. Meg Saci, Lili és Alcsi❤️ Ajánlom mindenkinek, aki erre az útra lépett!

Viola

Számomra minden alkalom olyan, mint egy állítás. Rengeteg szintje jelentkezik a lóval való kapcsolódásban a témámnak és rögtön oldódik is, ami felszínre kerül. Igazi saját élmény-alapú önismeret fejlesztés csodálatosan érzékeny és szeretetteljes állatokkal és hasonlóan érzékeny és támogató trénerrel❤️🐴👩

Szeretettel ajánlom Annát és a lovait mindenkinek!

Margit

A héten egy fantasztikus és különleges élményben volt részem: lóasszisztált coachingon vettem részt Balog Annánál Hárskúton 🙂 🐴
Ez a coachingnak egy új és csodálatos irányzata, amelyben a szokásos coach-ügyfél-felállás mellé betársul egy harmadik szereplő, egy ló. Annánál 3 gyönyörű kancával tudsz találkozni és egyikőjükkel közösen dolgozni, de akivel még egészen biztosan találkozol itt, az Önmagad. A lovak mélyen megérzik és azonnal visszatükrözik a belső állapotunkat, a velük való „munka” pedig abban támogat, hogy végbemenjen a lelkedben az átváltozás.
Számomra hatalmas élmény volt megérezni, milyen egymásra hangolódni egy ekkora állattal, vezetni őt és vezetve lenni. Anna lényeglátó megállapításokkal és kérdésekkel vezette a folyamatot, így elég gyorsan mélyre mentünk és a téma bármelyik részét is érintettük, kiválasztott lovam (aki egyébként először maga választott ki engem <3 ) azonnal vissza is tükrözte, hogy mi van bennem.
Szeretettel ajánlom Annát és lovait! Biztos, hogy mi is megyünk még! Köszönöm!!! 😍🐴🌹🥰

Judit

Nagyon jó volt Annával és Sacival együttdolgozni. Anna nagyon szépen, rám hangolódva vezette a folyamatot. Fantasztikus volt megtapasztalni a gyakorlatok során, hogy Saci, a ló mennyire tükrözi az én belső világomat. Így magasabb összefüggésekben voltam képes rálátni a saját életemre, amiből aztán szuper következtetéseket tudtam levonni és új szokásokat, megoldásokat kialakítani. Köszönöm szépen!

Bernadett

Úgy érkeztem Annához, hogy félek a lovaktól.
Nem fóbia szerűen,  inkább valahogy úgy, hogy ők jól vannak ott a karámba belül, én meg jól vagyok ha kívül vagyok… és akkor minden rendben van.
Nem mondom, hogy nem izgultam, de azt gondoltam jöjjön, aminek jönnie kell. Nagyobb volt bennem a kíváncsiság és a tenni akarás.
Hát így érkeztem meg én, hogy kezdjünk velem valamit.
Egy ideje már az önfejlesztés útját járom, de úgy érzetem elakadtam, megrekedtem. Mintha egy helyben állnék. Csinálom, de semmi nem változik. Tudtam, kell az áttörés. Kell valami MÁS ami kibillent…
Nem gondoltam volna, hogy egy alkalom ilyen szinten mutat számomra tükröt. Ilyen szinten kitárulkozik minden, ami bennem van.  Ráláttam sok korlátozó hitrendszeremre, megértettem mit miért csinálok. Választ kaptam arra miért vagyok „ilyen”. Miért így reagálok bizonyos dolgokra, vagy miért ilyen a kapcsolatom az emberekkel és nem utolsó sorban  Önmagammal. Gyomros volt rendesen. Mert az ilyen felismerések soha nem kellemesek. De utána! Valami fantasztikus átalakulás bontakozott ki bennem. Utamra kerültem.  Még napokkal később is jöttek felismerések de ehhez az kellett, hogy visszagondoljak mi is történt ott, akkor.
Anna jelenléte számomra a biztonságot jelentette és a feltétel nélküli bizalmat.
Csodás utazás volt, szerintem mindenkinek.
Lesz még folytatás.

Verus

Szeretettel ajánlom ezt a csodás önismereti alkalmat mindenkinek, aki keresi az utat, mindenkinek, aki borzasztóan fél ettől az alkalomtól. Nekik különösen.  😉  Ha változást szeretnél az életed bármely területén, mindenképpen próbáld ki ezt a módszert. Átsegít a nehézségeken és elindít egy teljesen más úton.

Köszönöm Anna, hogy vagy nekünk!

J.

Rengeteget adott nekem az elmúlt néhány hét a közös munka. Különösen szeretem benned, hogy nyitott vagy és elfogadó miközben mindig őszinte.  A coaching alkalmak emiatt nagyon mélyek és gördülékenyek voltak hozzásegítve ezzel a fejlődéshez. Teljesen megtudtam nyílni neked és olyan dolgokra jöttem rá magammal az aktuális élethelyzeteimmel kapcsolatban, amikre nélküled nem sikerült volna. Ha átgondolom mennyi mindent értünk el néhány hét alatt azt mondom waow. Gyakorlatilag minden életterületen az engem foglalkoztató témákban volt előrelépés még olyanokban is, amikkel nem foglalkoztunk külön. Úgyhogy nagyon köszönöm.

V.