Balog Anna

Az utamon vagyok.

Rólam

Szeretem a munkámat

Balog Anna

(lóasszisztált tréner, life&business coach és team coach, lovas edző)

A coach és tréneri tudás, tapasztalat mellett mind multinacionális környezetben, mind a közszférában és az ennek határán elhelyezkedő szervezetnél szereztem tapasztalatot és rálátást a vállalati, illetve közszféra működésére.

Politológus-közgazdászi végzettségem megszerzése után pedig egy hazai elemző intézet munkatársaként tevékenykedtem, ezáltal is fejlesztve elemzői érzékemet, a nagyobb összefüggésekre való rálátás képességét.

A lovakkal való kapcsolódás már gyermekkorom óta jelen van az életemben.
 
Jelenleg, otthon tartott, saját lovaimmal dolgozom, akikkel napi kapcsolatban vagyok, amely nagy mértékben elősegíti a velük való munka hatékonyságát és eredményességét.

Gyerekkorom egy részét Németországban töltöttem, később nemzetközi szállodaláncnál, majd az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályán tevékenykedtem, életemben folyamatos jelleggel jelen volt a két kultúra közötti és a kultúrában való létezés, a kultúrák közötti különbségek és hasonlóságok megtapasztalása, megélése, valamint a német, magyar és angol nyelv napi szintű használata. Ezen életformának köszönhetően interkulturális érzékre, képességekre tettem szert, amelyeket most tréneri munkám során is jól tudok hasznosítani.
Balog Anna life és business coach

végzettségeim

• lóasszisztált önismereti tréner, Natívmethod Mentoring Program
• tréner, life & business coach, team és csoportos coach, VucaConsulting Bt./Laurus Fejlesztő Intézet
• lovassportedző
• politológus-közgazdász, Budapest Corvinus Egyetem
• közgazdász idegenforgalom és szálloda szakon, Pannon Egyetem
• Nyelvtudás: német (anyanyelvi szint), angol (szakmai középfok)

Rólam mondták

Akik már jártak nálam…

5/5

Mindenkinek ! Olyan élmény amelyre nem lehet felkészülni, de át kell élni szabadság, szeretet, és varázslat, ami velem ott történt. Azóta is az az élmény ad hitet és erőt. Köszönöm Anna ❤ és Lili ❤...folyt.köv.

tic tac toe, heart, game

Mariann

Margit

5/5

Számomra minden alkalom olyan, mint egy állítás. Rengeteg szintje jelentkezik a lóval való kapcsolódásban a témámnak és rögtön oldódik is, ami felszínre kerül. Igazi saját élmény-alapú önismeret fejlesztés csodálatosan érzékeny és szeretetteljes állatokkal és hasonlóan érzékeny és támogató trénerrel Szeretettel ajánlom Annát és a lovait mindenkinek!

5/5

Annánál voltunk a férjemmel és Natival tesztelni egy csoportos feladatot, hogyan reagálnak rá a lovak, hogy majd 'élesben' is be tudja vetni a tréningeken. Kb a feladatok felétől csatlakozott hozzánk a szomszédból egy tyúkocska. Anna meg Nati összevigyorogtak, mi meg nem igazán értettük mire gondolnak. Aztán pár hónap (vagy hét? Már nem is emlékszem ) múlva várandós lettem és nagyon nevettünk, hogy tyúkocska megjövendölte a kiscsibénket.
Azóta meg már lassan 3 hónapos lesz Vince csibepalánta​

Flóra

Nő lóval

Mónika

5/5

Megint ugyanabba a folyóba léptem…pedig ez elvileg nem lehetséges. Intenzív változásra van szükségem és úgy érzem, ott a helyem nálad. -hívtam fel Annát ezekkel a szavakkal. - Én is úgy látom. Gyere el és próbáld ki. -mondta Anna a könnyed nyugodtságával és a telefonban is csilingelő mosolyával. Elmentem. Kipróbáltam. Megéltem. Tapasztaltam. Felismertem. Éreztem. Szembesültem. Aztán megnyugvást találtam… mert újra az utamon vagyok, mert van megoldás, mert én fogom a kantár végét, mert ÉN vagyok a megoldás.
Köszönöm Anna és pacik.

Médiamegjelenések, interjúk velem

Az alábbi linkeken megtekintheted a médiában, blogokon való megjelenéseinket:

Élmények, töltődés lovakkal

STRESSZMENTESÍTŐ TIPPEK

Kérem a stresszmentesítő leveleket és az AJÁNDÉK ötleteket a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Nem küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.