Balog Anna

Szolgáltatások

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ A SOK COACH/TRÉNER KÖZÜL?

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Cégeknek

Vezető- és csapatfejlesztés lovakkal.

Magánszemélyeknek

Az élményalapú coaching lovakkal
Egyéni, páros, családi vagy kamasz programok.

Lovasoknak

Lovas alapok és "Ismerd meg a lovad" foglalkozások

Balog Anna coach

Hiszek a boldogabb életben

Hiszek abban, hogy az egy életen tartó tanulás, önmagunk megismerése által minőségibb, boldogabb életet élhetünk, megvalósíthatjuk az álmainkat, elérhetjük a céljainkat.

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ A SOK COACH/TRÉNER KÖZÜL?

Szeretem a munkámat

Mert nekem igazi szerelem ez a „munka”, szívvel-lélekkel (és lovakkal) támogatlak az alkalmak során.

Harmonikus kapcsolat a lovakkal

Mert a saját lovaimmal dolgozom: napi szintű, szoros és bizalmi kapcsolatom velük nagyban támogatja a közös munka hatékonyságát és eredményességét.

Mert a life coaching speciális gyakorlatai, eszköztára mellett a szó szoros értelmében is nagy támogatást biztosítanak a lovaim az önmunkád során.

Mert kizárólag olyan technikákkal, eszközökkel dolgozom, amelyeket már magamon is -sikerrel – kipróbáltam, és így a „saját bőrömön” tapasztaltam meg azt, hogy milyen mértékben tudják ezek az emberek életét jobbá tenni.

Mert a klienseim visszajelzései, értékelései alapján valóban hatékony módszerekkel dolgozom úgy, hogy az ügyfeleim gyors, minőségi változásokat érnek el az életükben.

Mert családias, természetközeli, nyugodt környezetben, a város zajától távol, a lovardák nyüzsgésétől mentesen várlak Téged. Itt lesz lehetőséged megnyugodni, kikapcsolni, egy kicsit elfelejteni a mindennapjaidat, kiszakadni az állandó mókuskerékből, a pörgésből. És amikor egy ilyen állapotba kerülsz, akkor van valódi esély arra, hogy nézőpontot, szemlélet válts, hogy meglásd a saját magad számára legjobb utat, hogy megtaláld az Neked legjobban működő megoldást.

Life coaching lovakkal

A life coaching speciális gyakorlatai, eszköztára mellett a szó szoros értelmében is nagy támogatást biztosítanak a lovaim az önmunkád során.

Kizárólag olyan technikákkal, eszközökkel dolgozom, amelyeket már magamon is – sikerrel – kipróbáltam, és így a „saját bőrömön” tapasztaltam meg azt, hogy milyen
mértékben tudják ezek az emberek életét jobbá tenni.

Gyors, minőségi változások

Klienseim visszajelzései, értékelései alapján valóban hatékony módszerekkel
dolgozom úgy, hogy az ügyfeleim gyors, minőségi változásokat érnek el az életükben.

Családias, megnyugtató környezet

Családias, természetközeli, nyugodt környezetben, Hárskúton, a város zajától távol, a lovardák nyüzsgésétől mentesen várlak Téged. Itt lesz lehetőséged megnyugodni, kikapcsolni, egy kicsit elfelejteni a mindennapjaidat, kiszakadni az állandó mókuskerékből, a pörgésből. És amikor egy ilyen állapotba kerülsz, akkor van valódi esély arra, hogy nézőpontot, szemlélet válts, hogy meglásd a saját magad számára legjobb utat, hogy megtaláld az Neked legjobban működő megoldást.

Utánkövetés

A konzultációk után sem engedem el a kezed: a lovas foglalkozásokat követően telefonos, online és természetesen személyes konzultációs lehetőséget biztosítok számodra. Számomra a szakmai hitelességet és fejlődést a folyamatos továbbképzés , a tanulás, a szupervízió és az intenzív “saját élmény”, önismeret jelenti.

két nő beszélget
lány lovat puszil

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELJÖSSZ HOZZÁM?

Empátia, nyíltság, felismerések

Őszinte visszajelzésekre empátiára, nyíltságra, fejlődésre, tanulásra, értékes felismerésekre és a saját magad számára legjobb megoldások megtalálására.

Célorientált, fókuszált konzultációkra, támogatásra és kihívásokra.

Titoktartásra, az coaching/lóasszisztált önismereti foglalkozások etikai alapelveinek
betartására.

Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy life coaching folyamatra érkezel a konzultációk hossza változó lehet: a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően(minimum)2 óra, míg a life coaching konzultációk 60-90 perces időtartam alatt valósulnak meg.

Folyamatok hossza

Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy life coaching folyamatra érkezel a konzultációk hossza változó lehet: a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően(minimum)2 óra, míg a life coaching konzultációk 60-90 perces időtartam alatt valósulnak meg.

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.