Barion Pixel

Balog Anna

,

Coaching

35000 Ft160000 Ft

A coaching egy olyan céltudatos folyamat, amely struktúrált, megoldásfókuszú beszélgetésekből áll, és arra inspirál, hogy a kliens lehető legjobbat hozza ki magából, a munkájából, az életéből.

A folyamat abban segít, hogy az ügyfél megtervezze a jövőjét, elérje a céljai, megvalósítsa az álmait, az azonban nem feladata– és ez fontos – feldolgozza a múltat, illetve túllendítsen azon.

A coach – mint egy jó sportedző – abban támogatja ügyfelét, hogy mozgósítsa belső erőforrásait, higgyen saját magában és megtalálja a céljához vezető utat.

A folyamat során főként azokkal képességekkel, erősségekkel dolgozunk, amelyekkel a kliens már rendelkezik.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Megállni egy pillanatra, időt szánni magadra.

Válaszokat keresni a kérdésekre és megtalálni a mindennapokban is könnyedén alkalmazható eszközöket.

A coaching során a Te célodat, a Te megoldásaidat, a Te stratégiádat találjuk meg annak érdekében, hogy a Te életed pont olyan legyen, mint amilyennek Te szeretnéd.

Fontos

A coaching részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység, amelynek során mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten.

“A coaching a nem pszichoterápiás tanácsadás, személyek támogatása és segítése az üzlet, a sport és a mindennapok területén. Elsőrangú munka egy személlyel, akit a változás folyamatában támogat.”
(Neurolingvisztikai Programozás Német Szövetsége).

 

Coaching

3 alkalmas folyamat, 5 alkalmas folyamat, 60 perc személyes/online, 8alkalmas folyamat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró