Balog Anna

Családi lovas élmény

55000 Ft135000 Ft

Ló és ember – kapcsolódás, töltődés, énidő, élmény.

Minőségi idő családoknak, pároknak, testvéreknek, barátnőknek, szülőknek gyerekkel.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Ezek a foglalkozások lehetőséget adnak a családok számára, hogy egy teljesen másfajta környezetben, légkörben, teljesen másfajta minőségben lássák, megismerhessék egymást, hogy tanuljanak egymásról és egymástól.

A foglalkozások során lehetőség van kipróbálni együtt valami olyat, amire eddig nem volt alkalom. Idő és tér adódik az egymásra való odafigyelésre, a tiszta kommunikációra, az együttműködésre, az együtt töltött minőségi időre, az egymásra hangolódásra, az „együttre”.

Fontos!

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység. A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul. Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning). Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.

Olvass tovább

Családi élmények lovakkal

STRESSZMENTESÍTŐ TIPPEK

Kérem a stresszmentesítő leveleket és az AJÁNDÉK ötleteket a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Nem küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Időtartam

3 alkalmas folyamat (2 óra/alkalom), 3 órás, 4 órás, 6 órás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.