Barion Pixel

Balog Anna

Családi lovas élmény

75000 Ft140000 Ft

Ló és ember – kapcsolódás, töltődés, énidő, élmény.

Minőségi idő családoknak, pároknak, testvéreknek, barátnőknek, szülőknek gyerekkel.

Ezek a foglalkozások lehetőséget adnak a családok számára, hogy egy teljesen másfajta környezetben, légkörben, teljesen másfajta minőségben lássák, megismerhessék egymást, hogy tanuljanak egymásról és egymástól.

A foglalkozások során lehetőség van kipróbálni együtt valami olyat, amire eddig nem volt alkalom. Idő és tér adódik az egymásra való odafigyelésre, a tiszta kommunikációra, az együttműködésre, az együtt töltött minőségi időre, az egymásra hangolódásra, az „együttre”.

Fontos!

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység. A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul. Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning). Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.

Olvass tovább

Családi élmények lovakkal

Családi lovascoaching

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró