Töltődj lovakkal!

ló nők coaching töltődés

Szükség van a kikapcsolódásra, szükség van a hétköznapokból való kiszakadásra, szükség van arra, hogy csak magunkra figyeljünk, anélkül, hogy közben folyton magunkon dolgozzunk. Szükség van arra, hogy feltöltődj, hogy új energiát találj, hogy legyen én-időd. Szülőként, segítőként, vezetőként, emberként. Szükség van a „csak lenni” állapotra, megérezni azt, hogy milyen az „itt és mostban” lenni.

Nehéz kikapcsolni a gondolatokat, a mókuskereket, a to-do-listet, a programokat. Elfogyunk, kifogyunk, elvérzünk, már nem találjuk magunkat, a másikat, az örömöt, a könnyedséget. Nem tudunk adni, mert már nincs miből.

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom: erre is van megoldás.

Egy résztvevő a múltkor azt mondta: „Nagyon meglepődtem, hogy egyszer csak teljesen itt voltam, a jelenben, nem volt semmi más, csak én és a lovak.”

Valahogy így. A lovakkal ez is könnyebb, könnyedebb, egyszerűbb. Kikapcsolni, feltöltődni, jelen lenni, csak lenni, új energiát és új erőt meríteni.

Ezt az állapotot szeretném lehetővé tenni számodra a „Töltődj lovakkal” lehetőségével, amelynek során csak Rólad és a Te jól-létedről lesz szó. Mert tudom, hogy szükség van Rád.

A programon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség.

 

A 60 perces, egyéni programon való részvétel ára: 10.000 Forint/alkalom.

 

Ha maradt még kérdésed…

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.

A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

A Natívmethod módszere egy kísérleti tanulási forma, ami a lóval való kapcsolódáson alapul.
Az állat-asszisztált tanulás kategóriájába esik (AAL- Animal Assisted Learning).
Mentálisan és fizikailag egészséges emberekkel dolgozunk, önismereti szinten, az élmények tudatosításán keresztül.
A résztvevő új helyzetben, új ismereteket szerezhet saját magával és a működésével kapcsolatban, teret kap a kísérletezés, a cél helyett a folyamatra kerül a fókusz.