valentine 2

A ti időtök – páros élmény Valentin-napra

Ajándékozz élményt Valentin-napra!

Szerelem a covid idején?

Idő egymásra? Idő egymással?

Van egy tuti tippem. 😉

Közeledik a Valentin-nap, és bár nem vagyok egy nagy rajongója, úgy éreztem, idén jól jöhet egy különleges lehetőség a közös minőségi időre, a Ti időtökre…(persze nem csak Valentin-napra…)

Covid ide vagy oda, sokszor hallom, látom és bizony néha meg is élem, hogy milyen is az, amikor egy párnak nincs ideje, lehetősége és ötlete arra, hogy hogyan is lehetne eltölteni jól azt a kevés időt, amit egymásra tudnak fordítani. Korona barátunk ezen minden bizonnyal nem segített.

Hogy hogyan lehetne egymásra figyelni, hangolódni, kapcsolódni jó és különleges élményeket szerezni…egyszerűen „csak” együtt lenni, kiszakadni a hétköznapokból és mégis tenni a kapcsolatért…

Adok egy ötletet:

Gyertek el hozzám és a lovaimhoz Hárskútra, vegyetek részt „A Ti időtök” 3 órás páros programon, kapcsolódjatok egymással és a lovaimmal, érezzétek jól magatokat, és közben tapasztaljátok meg a lovakkal eltöltött idő minden előnyét.

Élvezzétek egymást, a lehetőségeket, az egymásra hangolódást, a közös tapasztalatokat, élményeket, felismeréseket, a tájat, a csendet és persze a lovakat.

Építsétek az egymás közötti bizalmat, a kommunikációt egy olyan foglalkozás keretein belül, ami garantáltan kikapcsol és feltölt Titeket is.

A program ára:

„A Ti időtök” páros élmény, 3 óra, „kávészünettel: 50.000 Ft.

Most 8 párnak 20%-os kedvezményt biztosítok a részvételi díjból.

(A kedvezményes ajándékutalványok megvásárlására 2021. február 14-ig biztosítok lehetőséget.)

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés nélkül dolgozunk velük.

A program helyszíne: Hárskút, Veszprémtől 15 percre, Székesfehérvártól 45-50 percnyire, Budapesttől pedig kb. 1,5 órányira.

Időpontfoglalásért és további információkért keress meg privát üzenetben vagy hívj a +36205299266-os telefonszámon.

A helyzetre való tekintettel az ajándékutalványok korlátlan ideig felhasználhatóak.

Szeretettel várlak Titeket

Anna

Share this post

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email