Barion Pixel

Balog Anna

Élményalapú coaching lovakkal

Csapatfejlesztő- és építő tréningek

....

lóasszitált csapatpítő tréning pillanata
Balog Anna tréninget tart

Hatékonyság

A csapatépítő foglalkozások túlmutatnak a hagyományos tréningeken, amelyek létjogosultsága mellé – valljuk be őszintén – sokszor a fásultság társul.

A lovakkal való munka kizökkentheti a csapatot az eddig megszokott mintákból, lehetőség nyílik egy újfajta együttműködésre, csapatjátékra, miközben szem előtt tartjuk az előzetes megbeszélés során meghatározott célokat.

A hatékony munka mellett a csapat tagjai feltöltődnek, ráláthatnak egyéni és csapatban való működésükre, amelynek felismerése sokszor magától meghozza kívánt változást. Az új, szokatlan helyzetnek köszönhetően a csapat tagjai felismerhetik saját és a csapat eddig rejtett képességeit, valamint olyan megoldási stratégiáit, amelyekre eddig talán nem is gondoltak.

ló néz ki a boxból

Csapatépítő tréningek témái lehetnek:

• "Újra együtt - élet a "home office" után • erősségek és csapatpotenciál felfedezése
• a közös munka irányvonalának meghatározása
• az egyéni és közös érdek közötti egyensúly megtalálása
• együttműködés és kommunikáció fejlesztés
• hatékonyság a feladatokban
• változásmenedzsment, Vuca-ready kialakítása, agilitás

A tréningek időtartama: fél napos (4 órás) vagy egész napos (6 órás) foglalkozások. A csapatépítő tréningek ára a konkrét igényeknek megfelelően kerül kialakítása.

(A közelben kirándulóhelyek, erdő és más kikapcsolódási lehetőségek találhatóak, így a lóasszisztált tréningek akár egy hosszabb csapatépítő hétvége részét is képezhetik. Igényes szálláshelyekkel kapcsolatban is szívesen nyújtunk segítséget.)

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró