Barion Pixel

Balog Anna

Így stabilizáld magad – workshop sorozat nőknek

Földelés - 2023.november 21, Érd

Nagy szeretettel, stabil, megtartó, biztonságos térrel és női kapcsolódással
várunk Téged közös, 3 alkalomból álló workshop sorozatunk első alkalmára, melynek témája:
a földelés.

„Mintha kicsúszna a lábam alól talaj” – talán Te is érezted már ezt, amikor nagy volt a zaj, a történés, a feladat körülötted. Mintha nem olykor nem lenne kapaszkodó, mintha csak futnál, rohannál, levegőt kapkodva, mit sem érezve abból, ami a talpad alatt van.

Pedig éppen ez az, ami fontos, olyankor, amikor a hullámok összecsapnak a fejed felett.

Megérezni, hogy ott állsz stabilan.
Hogy van a kezedben valami, ami nagyon is valóságos. Ami kapaszkodót ad.

Földelés nélkül nincs nyugalom – ezt bátran kijelenthetjük.
Ha folyamatosan fejben, agyban pörögsz, nehéz lesz megállnod, venni egy mély levegőt, megérezni a saját stabilitásodat.

Az élete hullámai könnyebben elsodornak, nagyobb hatással lesznek Rád, ha nem tudod olykor megérezni a talajt a lábad alatt.

 

Ezen a workshopon megosztjuk Veled az általunk legtöbbet használt földelő gyakorlatokat.

Egyszerűek és hatékonyak, bármikor és bárhol kivitelezhetőek, hiszen mi is tudjuk, hogy nőként, anyaként nem mindig van lehetőségünk elvonulni az élet aktuális, khm, káosza elől. Amire szükség van, azok a gyors, akármikor elővehető „eszközök”.

Ezeket szeretnénk átadni Neked ezen az alkalmon, kapcsolódva, megtartva Téged.
Hogy legyen egy olyan tapasztalatod, hogy mi az, ami Neked működik. (Akár az is, hogy mi az, ami nem.)
És hogy ezt az élményt el tud vinni magaddal a mindennapjaidba, ahol segíthet Neked abban, hogy Te is jobban egy földelt, stabilabb helyre érkezz meg.

I

Időpont:
2023. november 21., kedd, 9.30-13.30

Helyszín: Olea Napölelte Stúdió
Érd, Riminyáki út 64., 1. emelet

Részvételi díj:
A 4 órás workshopon való részvétel díja: október 30-ig történő befizetés esetén: 15.000 Ft, október 31 után 18.000 Ft, amely tartalmazza részvételt, a terembérletet, ásványvizet, kávét, rágcsálnivalót, valamint minden általunk biztosított eszközt.

A fizetés átutalással, magánszemélyek számára kiállított számla ellenében történik.

A workshopokon külön-külön is részt vehetsz.
A második workshop (2024. január 23.) témája a légzés lesz, a harmadiék (2024. február 27.) pedig az érzékszerveink.

Amennyiben mindhárom alkalomra elköteleződsz, részvételi díjadból 20% kedvezményt adunk.

A kedvezmény a teljes díj egy összegben való befizetése esetén válik érvényessé.

Jelentkezési határidő: 2023. november 13.

Lemondás: 48 órán belüli lemondás esetén az alkalom 50%-a fizetendő, 24 órán belüli lemondás esetén az elmulasztott alkalom 100%-a fizetendő.

Kik vagyunk mi?

Balog Anna, korábban állandóan arcon pörgő, fejben levő, soha meg nem nyugvó maximalista-perfekcionista, kiégett, boldogtalan anya, nő, vállalkozó.

Gyógyulok. Mára elmondhatom: már meg tudok nyugodni. Már meg tudok állni. Már nem kell mindig a 200%. El tudok engedni. És meg tudok engedni.

Magamnak és másoknak.

Diplomás coach vagyok, lovakkal és lovak nélkül dolgozom, soulcoaching, mindfulness és testorientált szemléletben végzem, személyes és online formában. Jelenleg a magyarországi ICD (Integrative Core Dynamics) testorientált szomato-terápiás képzésben vagyok első éves.

Voltak nagyon mély válságok az életemben: a folyamatos költözések, a szüleim válása, országok közötti interkulturális sokkok, az első férjem halála a második gyermekünk születése előtt, az egyedüllét és később az újabb párkapcsolat krízisei.

Önismerettel a saját testi és lelki krízisem során kezdtem el foglalkozni: amikor rájöttem, hogy nem más fog tudni megjavítani, boldoggá tenni. Én vagyok a kulcs.

Nekem kell tennem azért, hogy jól legyek.

Én úgy döntöttem, hogy teszek érte.

És TE?

Cseke Bernadett, korábban soha meg nem álló, tökéletességre törekvő, megfelelési kényszeres, pihenni nem tudó nő voltam. Ma már képes vagyok megállni, pihenni, jól lenni azzal, ami van.

Mentálhigiénés segítő szakember és masszázsterapeuta vagyok. Nem mellesleg 3 gyerek édesanyja, feleség, nő.
Jelenleg én is az ICD-ben képződöm, másod éves vagyok ebben az integratív szemléletű, test-fókuszú metódussal dolgozó rendszerben. A segítő beszélgetésekkel dolgozom online és offline formában is, amikbe beintegrálom különböző testorientált módszerek gyakorlatait is.

Nagyon sokáig nem találtam magam. Átlag 2 évente költöztem, társfüggő voltam, mindig valami újat kerestem, kívül, valamit, ami segít végre lehorgonyozni magam. Amíg rá nem jöttem, hogy a kulcs bennem van. Önismereti utam bő 20 éve kezdődött és mindig is az érzelmi elhanyagolásból kerestem a kiutat az érzelmi biztonság felé. Ma már ebben segítem a hozzám fordulókat.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
EUR euró