Balog Anna

Anyák Napjára Ajándék Énidő

Anyák napjára ajándék énidő

Nem tudod, mit ajándékozz anyák napjára?

Az alábbi bejegyzésben adok egy szuper ajándékötletet.

Ajándékozz énidőt anyák napjára!

Ajándék énidő – Anyának Anyák Napjára

Az elmúlt időszak igencsak megtépázta egy-két-három anya idegeit. Ezért az idei anyák napja talán kicsit más, mint korábban.

(Bár meggyőződésem, hogy koronavírus nélkül is szaladgálnak olyan anyák az univerzumban, akiknek nagy-nagy szüksége lenne néhány egyedül eltöltött órára. )

A folyamatos jelenlét, a zsonglőrködés a különböző szerepek között, a többleterhek, amiket az online tanulás és a gyerekek folyamatos otthonléte rótt rájuk mostanra már nagyon sok lehet.

Egészen biztos vagyok abban, hogy az idei anyák napja alkalmából sok anya a legjobban szabadidőnek, énidőnek örülne.

Az anyák jól bírják

Az anyák jól (?) és sokáig bírják, ha egy ideig a háttérbe kell szorítani a saját igényeiket. Egy bizonyos idő után azonban a test, lélek, elme benyújtja a számlát: “nem figyelsz rám? Nem törődsz velem?

Nesze Neked, majd én elintézem. Majd lesz rossz kedved, testi tüneted, kényszeríteni foglak arra, hogy legyél jó hozzám, hogy helyezd magad előtérbe.”

lábak lovak gyerekek

Jobb a megelőzés

Én azonban annak híve vagyok, hogy ne várjuk meg a nagy bombát, a nagy számlát, amit fizetünk azért, ha magunkat folyamatosan a háttérbe szorítjuk.

Előzzük meg inkább, törődjünk magunkkal, biztosítsunk én-időt, szabadidőt a saját magunk számára.

Keressünk a lehetőséget a csendre, a töltődésre, a természetközeliségre, legyünk jók saját magunkhoz.

Ajándékozz énidőt.

Sokszor látom azt is, hogy anyára hirtelen „rászakad” egy lehetőség, egy kis idő, aztán hirtelen nem is tudja, mit kezdje magával.

Ott áll, sertepertél, gondolkozik, hogy mit is csinálhatna és mire eszmél, már le is telt az a kevéske idő.

Hogy ez ne fordulhasson elő, úgy döntöttem, hogy ebben az évben külön Anyák Napi Töltődés programot biztosítok az elfáradt anyák részére.

De mi is ez pontosan?

Tapasztalatom szerint az egyik legjobb lehetőség a töltődésre, a pihenésre az az „itt és mostban”, a jelenben való megérkezés, a „csak lenni” állapota, amikor kikapcsolnak a végtelen feladatlisták és kavargó feladatok a fejünkben.

Tudom, hogy sokszor nehéz ezt az állapotot elérni. Viszont szerencsére azt is tudom, hogy ebben milyen módszerek és legfőképpen kik tudnak segíteni: a lovaim.

A lovakkal való kapcsolódás egy nagyon hatékony, mégis nagyon szelíd „módszer”: a hátukra való felülés nélkül, természetközeli helyszínen, Hárskúton, a csodás bakonyi dombok között lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, az egyensúly, a saját közép újramegtalálására.

A lovak nagyon figyelmes, nagyon érzékeny állatok: jelenlétük megnyugtat, feltölt, energetizál, segít megérkezni az „itt és mostba”, támogatnak minket abban, hogy megszakítsuk az állandó agyalást, a gondolatköröket, amelyek nem vezetnek sehova.

Mennyibe kerül mindez?

Az Anyák Napi ajándékutalványok ára:

60 perces alkalom: 10.000 Forint

2 órás alkalom: 20.000 Forint

Most a 2 órás alkalom mellé 30 perces telefonos/online utánkövető beszélgetést adok ajándékba.

A foglalkozásokra Hárskúton, kerül sor. Veszprémtől 15 perces, Székesfehérvártól 45-50 perces, Budapesttől pedig kb. 1,5 órás autóúttal számolj.

Érvényes 2021. május 15-ig történő vásárlás esetén.

 

nő lóval kapcsolódik

Visszajelzés egy előzőleg nagyon fáradt és kimerült anyától, aki nálam járt:

„Nagyon meglepődtem, hogy egyszer csak teljesen itt voltam, a jelenben, nem volt semmi más, csak én és a lovak. A végére annyira feltöltődtem, mintha aludtam volna egy egész éjszakát. Köszönöm, Anna és lovak, hogy lehetővé tettétek ezt.”

Valahogy így. A lovakkal ez is könnyebb, könnyedebb, egyszerűbb. Kikapcsolni, feltöltődni, jelen lenni, csak lenni, új energiát és új erőt meríteni.

Lovassá válunk Nem a ló hátára való felüléssel kezdődik a lovassá válásunk, hanem a lóval való kapcsolattal, kapcsolódással, a földi munkával, azzal, hogy …

Lovas coaching – lovasok coachingja vagy coaching lovakkal? Mi történik egy lovas foglalkozáson? Mire számíts, ha lovas coachingra érkezel hozzám. Lovak és …

Hogyan lehetünk "elég jó" szülők a lovak segítségével és mik egyáltalán azok a szülői kompetenciák.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük