Barion Pixel

Balog Anna

Élményalapú coaching lovakkal

Te és egy ló – mihez kezdesz ezzel a szokatlan szituációval? Ezen a foglalkozáson végre minden Rólad szól. A lóval közösen végzett gyakorlatok során olyan megoldások, ötletek születhetnek, amelyekre korábban nem is gondoltál.

Lovascoaching

A 1,5 órás, Hárskúton megvalósuló  coachingok  során nem kerül sor lovaglásra, előzetes lovastudásra tehát nincs szükség.

Megérkezés, testben, lélekben, fejben. Lecsendesedés.

Nyugalom és (fel)lé(le)gzés. Természet és csend. Valódi élmények.

Felismerések, tudatosítás és lehetőség a változtatásra. Ítéletmentes és őszinte visszajelzések, elfogadás és a mindennapokba adaptálható tapasztalatok.

Kapcsolódás és lovak.

Klári visszajelzése a lovascoachingról

Annát pár éve ismerem lovai miatt. Coachingon most először jártam nála, és egyben ez volt életem első coachingja. Miközben autóztam Annához, sok minden járt a fejemben, nem tudtam elképzelni, hogyan zajlik egy ilyen foglalkozás. Mivel lovakkal dolgozom én is nap mint nap, kiváncsi voltam mit tudnak ők mutatni, amit meg nem láttam. Sok stresszel járó munkám van, a lovarda/lovas helyek számomra munkakörnyezet. Anna mégis lovaival egy olyan, nyugodt és meghitt környezetet tudott teremteni, ahol az ember könnyen feloldódik. Anna es Lili segítségével a foglalkozás alatt számos dologra jöttem rá magammal kapcsolatban, hálás vagyok ezért nekik. Annát, lovait és módszerét mindenkinek szívből ajánlom, én is most indulok a második foglalkozásra. ❤️

A foglalkozások középpontjában a lóval való kapcsolódás és a közösen átélt élmények, tapasztalatok állnak.

A lovak őszintén, ítéletmentesen és előítéletek nélkül kapcsolódnak velünk, emberekkel. Rendkívül jó megfigyelők és olyan visszajelzéseket adhatnak finom kommunikációjukkal, amelyek segítenek abban, hogy felismerjünk korábban nehezen megközelíthető területeket magunkban.

A jól megválasztott coachingeszközökkel és kérdésekkel párosulva az alkalmak során a tudatosítás mellett fontos felismerések és megoldási ötletek születhetnek, melyek hatása és tapasztalata később a mindennapokban könnyedén alkalmazható.

Ezen foglalkozások során már kialakulhatnak megoldások, elindulhatnak változások, és megértést kaphatsz a saját működéseddel kapcsolatban, valamit lehetőséged nyílik, más szemszögből is megközelíteni a Téged foglalkoztató helyzeteket.

A lovakkal való kapcsolódás során megtapasztalhatod a teljes jelenlét, az elcsendesedés és lassulás feltöltő, pihentető erejét. Megtapasztalod, hogy hogyan tudsz hozzáférni a saját belső békéd és nyugalmad állapotához.
Az alkalmak során védett, biztonságos térben lehetőséget kapsz felismerni és tudatosítani a Téged érintő témákat, kihívásokat, és jelenthet ez egyfajta „gyorstapaszt” is számodra, amikor éppen gyors és hatékony támogatásra van szükséged.

Emlékszem, amikor megérkezett hozzám....

…tele félelemmel, aggodalommal. Nagy volt a tét: 5 év egyetemi tanulmánya ugrott volna, ha nem írja meg a szakdolgozatát rövid időn belül.

Nagy volt a tét, egy pillanatra nekem is összeszorult a gyomrom.

Aztán kimentünk. A ló ott állt, csak nézett kifelé a karámból, nézte a tájat, a dombokat, a szabadságot.

A lány mellé állt és ő is meglátta: a korlátokon túli életet, a végtelen szabadságot, a lehetőséget arra, hogy megvalósuljanak az álmai, a vágyai, amiket előtte ki sem mert mondani.

Eltelt egy év: a diploma megvan. És még sok minden más is.

Akkor, ott megfogalmazta, hogy mit szeretne. Megértette, hogy lehetnek céljai, amikért minden egyes nap tehet. Kicsi, apró, de határozott lépéseket.

És így számára is van olyan élet, amiben elégedett, boldog és kiegyensúlyozott lehet.

Miben fejlődhetsz, ha egyéni alkalomra jössz el hozzám?

 • érzésekkel, testtel, érzelmekkel való kapcsolódás
 • stresszkezelés
 • önbizalom
 • kapcsolódás, kapcsolatok
 • saját erő
 • konfliktus kezelés
 • megfelelési kényszer
 • kreativitás
 • erősségek, erőforrások tudatosítása
 • kommunikáció
 • idővel való viszony, időzítés
 • hatékonyság a feladatokban, fókuszáltság

A foglalkozásokon való részvétel díja:

A 2022. évi KATA törvény értelmében csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

Egyéni lovascoaching

Ló és ember

kapcsolódás, töltődés, énidő, élmény.

Új nézőpont, szemlélet felfedezése, megismerése – ez a coaching lovakkal ereje.

Betekintő, ismerkedő foglalkozás

1 órás  25 000 Ft

 •  ha megismerkednél a  velem, a lovakkal és a lóasszisztált coaching módszerével
 • ha még nem vagy biztos abban, hogy Neked való-e a lovakkal való közös önismereti munka

 Lovascoaching (1,5 óra)  45.000 Ft

A folyamat időtartamáról, az alkalmak rendszerességéről és a számáról az első találkozásunk során állapodunk meg.

Egyösszegű befizetés esetén egyéni kedvezményre van lehetőség.

Egyedi igények (fél/egész napos programok, páros, kamasz, gyerek, családi foglalkozások, teamcoaching, csapatépítő tréning, vezetőfejlesztés) esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi ajánlatért.

Lovas coach/coachképzéssel kapcsolatban kérlek szintén vedd fel velem a kapcsolatot, honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll.

Lemondás:

24 órán belüli lemondás esetén az alkalom 50%-a fizetendő, 12 órán belüli lemondás esetén az elmulasztott alkalom 100%-a fizetendő. A lemondási díj a lemondott foglalkozás napjától számított, 14 napon belül megvalósuló foglalkozás díjából levonható.

Lovas programoknál az időjárás/előre nem látható események, mint a ló betegsége, függvényében természetesen előfordulhat lemondás.

Tapasztalataim szerint a folyamatban, tehát több alkalmas és rendszeres közös munka nagyobb elkötelezettséget és ebből fakadóan nagyobb hatékonyságot biztosít.
Ha valódi és fenntartható változást szeretnél, akkor ezt a lehetőséget ajánlom számodra.

Ez a lehetőség Neked szól, ha…


…ha végre kiszakadnál a hétköznapokból, kiszabadulnál a városból, az irodából, vagy az otthoni munkából
…vágysz valami egészen másra…
…szeretnél megérezni a szabadság illatát…
…szereted a lovakat, állatokat…
…szeretsz a természetben, a szabad levegőn lenni…
…szeretnél végre egy kicsit kiszabadulni…
…ha energiára, erőre van szükséged…
…ha kikapcsolnál, de nem tudod, hogyan…
…én-időre van szükséged…
…én-időre van szükséged…

Nő lóval

Fontos!

Az élményalapú coaching lovakkal lehetőséget nyújt a felismerésre, új nézőpontok kialakítására, a továbbhaladásra vagy éppen megerősítésre. A lovak őszinteségükkel, ítéletmentességükkel és jelenlétükkel támogatnak, megmutatnak és egyben töltenek fel minket.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés dolgozunk velük.
A lóasszisztált foglalkozások részét nem képezi sem gyógyítói, sem természetgyógyászati, sem pedig pszichoterápiás tevékenység.

Töltődj és szerezz élményeket lovakkal. Szeretettel ajánlom Neked, érezni fogod a fejlődést

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
EUR euró