Barion Pixel

Balog Anna

szolgáltatások

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

lány lovat puszil

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELJÖSSZ HOZZÁM?

Empátia, nyíltság, felismerések

Őszinte visszajelzésekre empátiára, nyíltságra, fejlődésre, tanulásra, értékes felismerésekre és a saját magad számára legjobb megoldások megtalálására.

Célorientált, fókuszált konzultációkra, támogatásra és kihívásokra.

Titoktartásra, az coaching/lóasszisztált önismereti foglalkozások etikai alapelveinek
betartására.

Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy life coaching folyamatra érkezel a konzultációk hossza változó lehet: a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően(minimum)2 óra, míg a life coaching konzultációk 60-90 perces időtartam alatt valósulnak meg.

Folyamatok hossza

Attól függően, hogy lóasszisztált önismereti foglalkozásra vagy life coaching folyamatra érkezel a konzultációk hossza változó lehet: a „lovas foglalkozások” hossza jellemzően 1,5 – 2 óra, míg a life coaching konzultációk 60 perces időtartam alatt valósulnak meg.

 

A coaching olyan, mintha egy kicsit „megnyomnád a szünet gombot” (Daniel Rowland).

A mindennapok zajában, a soha véget nem érő feladatlisták között olykor nehéz megérteni, hogy mi zajlik bennünk és körülöttünk.
Megállni, csendben lenni, majd felismerni és tudatosítani – ez a coaching egyik legnagyobb ereje.
A coach feladata megteremteni azt a biztonságos és megtartó teret, amelyben megszületnek a válaszok az olykor talán nehéz kérdésekre, ahol lehetőség van tervezni, stratégiát alkotni és elindulni a változás felé.

A coachingok során megvizsgáljuk, hogy mi a kiindulási helyzeted, mi az, ami a jelenben foglalkoztat.

Kijelöljük a számodra vonzó és reálisan elérhető célt, feltérképezzük az erőforrásaidat és felfedezed, hogy számos olyan működő előjel van már jelen az életedben, ami lehetővé teszi, hogy a vágyott jövő felé vezessen az utad.

Megalkotjuk a pontos tervet, a stratégiát és meghatározzuk, hogy mik azok az első, apró, de nagyon határozott lépések, amelyek a céljaid felé vezetnek.

Feltérképezzük a buktatókat és ezek megoldási lehetőségeit, megismered saját magad, a működésedet és olyan „eszközöket” adok a kezedbe, amelyeket a mindennapokban is könnyedén alkalmazhatsz.

A folyamat során a hangsúly a Te céljaidon és megoldásaidon lesz, hiszen ami másnak működik, az korántsem biztos, hogy Neked is hasonló eredményt hoz.

Akár üzleti, akár magánéleti témában fordulsz hozzám: a kiindulási pont, az origó mindig Te vagy. A Te hozzáállásod, a Te működésed. Te tudsz tenni azért, hogy az életed elinduljon egy jobb irányba.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró