Barion Pixel

Balog Anna

boldogság

Lánybúcsú ajándékötlet – nem csak lovas lányoknak!

Lovas lánybúcsú

Töltődés és kikapcsolódás, bizalom és kommunikáció, chippendale fiúk helyett lovakkal – lánybúcsú ajándék ötlet nem csak lovas lányoknak.

Itt egy szuper lánybúcsú ajándék ötlet, amivel garantáltan meglepitek a barátnőtöket és még Ti is élvezni fogjátok.

Lovas foglalkozást minden menyasszonynak.

Ha szerintetek is lehet több egy lánybúcsú, mint részegség és chippendale fiúk, akkor nálam a helyetek.

Ajándékozzátok meg az ifjú arát egy életre szóló élménnyel, amiből később majd a házasságában is profitálhat.

Lánybúcsú lovakkal– nem csak lovas lányoknak.

A lovakkal való kapcsolódáshoz nem szükséges a hátukra ülni, így ez a lehetőség nem csak a lovas lányoknak szól.
(Nekik persze különösen, hiszen én is ismerem azt az érzést, amikor csak egy lovas fotó vagy lovas kép látványától is megdobban a szívem.)

Előzetes lovastudásra nincs szükség, így akár a nem lovas barátnők is részt tudnak venni a foglalkozásokon, végre közel kerülve a lovas lányok rajongásának „tárgyához”.

Hogyan?

Gyertek el hozzám Hárskútra egy igazi csajos alkalomra, ahol a lovaimmal eltöltött idő alatt nemcsak örömben és felszabadultságban, hanem nagyon tanulságos pillanatokban is lehet részetek.

Amíg a lovakkal és az egymással való kapcsolódást és a természetközeli helyszínt élvezitek, kikapcsoltok és töltődtök, lehetőséget kaptok felismerésekre és persze fejlődésre a kommunikáció és a bizalom területén is.

Ezek az élmények, tapasztalatok segíthetnek a leendő férjjel való kapcsolódásban, harmonikus közös élet megteremtésében. (Ahogyan természetesen Ti is profitáltok majd abból, kedves résztvevő barátnők, ami ezen a foglalkozáson történik.)

A lovakkal földről, tehát a hátukra való felülés nélkül kapcsolódunk, így a foglalkozáson való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség.

Akkor mi történik a foglalkozáson?

A foglalkozások során a résztvevők egy ismerkedős beszélgetés, adott esetben kicsit játékosabb „jégtörő” gyakorlat  után megismerkednek a lovakkal, akikkel közösen vesznek részt különböző gyakorlatokban, adott esetben kihívásokban.

Ilyen gyakorlatok lehetnek például a lóval való kapcsolódás, simogatása és pucolása, a ló közös vezetése, különböző akadályokon keresztül, és egyéb, például a résztvevők és lovak közötti bizalmat növelő feladatok végrehajtása.

A lovakkal való munka közben és azt követően közösen dolgozzuk fel az élményeket, és természetesen arról is beszélünk, hogy az itt tapasztaltakat hogyan lehet a hétköznapokba is beépíteni.

A foglalkozást megelőzően a barátnőknek lehetőséget biztosítok egy előzetes beszélgetésre, amelynek során elmondhatják elképzeléseiket, igényeiket, amelyeket a lehetőségekhez mérten igyekszem megvalósítani.

A lovaim

Elől harap, hátul rúg, középen meg ráz szokták mondani – ettől azonban most nem kell félnetek, hiszen a foglalkozások során nem kerül sor lovaglásra.  Mivel a lovaink „velünk élnek”, ezért napi, mély bizalmi kapcsolatban vagyunk velük, emberhez szokottak, szocializáltak és képzettek – jól ismerem őket, és ők is engem, így a reakcióikat is. Ez a kapcsolat teszi lehetővé számomra a velük való biztonságos munkát.

 

nő lóval dolgozik

Részletek

„Lánybúcsú” élmény, 4 óra („kávészünettel”) 25.000 Forint/fő

A program minimum 3 fő, maximum 8 fő részvételével valósul meg.

A program helyszíne: Hárskút, Veszprémtől 15 percre, Székesfehérvártól 45-50 percnyire, Budapesttől pedig kb. 1,5 órányira.

Időpontfoglalás

Szeretettel várlak Titeket

Balog Anna

Kérdésed van? Hívj fel! +36 20 529 9266
Írj nekem! anna@baloganna.hu

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró