Barion Pixel

Balog Anna

Balog Anna - lóasszisztált coaching - Hárskút, bodybase, személyes coaching - online és Hárskút, Budapest, Wien

7 jel, hogy mostanában túlhajszoltad magad.

kétségkívül van olyan, hogy intenzívek a napok. de ha javarészt a túlhajszoltság jellező a mindennapjaidra, akkor előbb utóbb kellemetlen tünetek fogják felhívni a figyelmedet arra, hogy TÚL SOK.

ha az alábbi 7 jelet tapasztalod magadon, akkor lehet, hogy Te is túlhajszoltad magad.

 

  • sosincs vége a feladataidnak, úgy érzed magad, mintha mókuskerékben tekernél: akárhogy is igyekszel, sosem érsz a végére a teendőidnek, és ez állandó nyomást és stresszt generál.
  • nem tudsz pihenni:  Bármilyen apró szünetet is próbálsz beiktatni a napodba, azonnal eszedbe jut valami „naaaagyon fontos”, ami megakadályoz abban, hogy valóban pihenj és kikapcsolódj.

 

könnyen elsírod magad: a túlzott stressz és a túlhajszoltság könnyen vezetnek az érzelmi labilitáshoz. még olyan helyzetekben is könnyen elsírod magad, amelyek korábban nem váltottak ki ilyen érzelmi reakciót.

az örömteli tevékenységek is nyűgnek tűnnek: még azok a dolgok is, amelyek korábban örömet és élvezetet okoztak, mostanra csak terhet jelentenek, és nem tudsz igazán élvezni semmit.

emésztési gondok: a stressz és a túlhajszoltság fizikailag is megnyilvánulhat, például emésztési problémák formájában, gyakori hasfájással vagy gyomorégéssel.

alvásproblémák: nehezen alszol el, vagy ha sikerül is, akkor sem tudsz nyugodt alvást elérni. gyakran ébredsz fel éjjel, és reggelente fáradtan ébredsz, ami további stresszt és fáradtságot okoz.

Ha bármelyik fentebb említett jel ismerősnek tűnik, ne hagyd figyelmen kívül a jeleket. Fontos megállni, visszatekinteni, és átgondolni, hogy milyen változtatásokat lehetne tenni az életedben. Legyen az több idő a pihenésre, a stresszkezelő technikák kipróbálása, vagy akár a prioritások újragondolása és a teher megosztása másokkal. Az egészséged és jóléted fontosabb, mint bármilyen feladat vagy kötelezettség.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan csökkentheted a a túlhajszoltságot, netán pontos stratégiát szeretnél, hogy hogyan térj vissza az egyensúlyodba, vedd fel velem a kapcsolatot és máris egyeztetünk egy időpontot egy 30 perces, kötelezettségektől mentes ismerkedő beszélgetésre.

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró