Balog Anna

Akik már jártak nálam

Ügyfeleim mondták...

Boldogság & Harmónia lovakkal

A héten egy fantasztikus és különleges élményben volt részem: lóasszisztált coachingon vettem részt Balog Annánál Hárskúton
Ez a coachingnak egy új és csodálatos irányzata, amelyben a szokásos coach-ügyfél-felállás mellé betársul egy harmadik szereplő, egy ló.
Annánál 3 gyönyörű kancával tudsz találkozni és egyikőjükkel közösen dolgozni, de akivel még egészen biztosan találkozol itt, az Önmagad. A lovak mélyen megérzik és azonnal visszatükrözik a belső állapotunkat, a velük való „munka” pedig abban támogat, hogy végbemenjen a lelkedben az átváltozás.

Számomra hatalmas élmény volt megérezni, milyen egymásra hangolódni egy ekkora állattal, vezetni őt és vezetve lenni. Anna lényeglátó megállapításokkal és kérdésekkel vezette a folyamatot, így elég gyorsan mélyre mentünk és a téma bármelyik részét is érintettük, kiválasztott lovam (aki egyébként először maga választott ki engem <3 ) azonnal vissza is tükrözte, hogy mi van bennem.

Szeretettel ajánlom Annát és lovait! Biztos, hogy mi is megyünk még! Köszönöm!!!
Judit

... újra az útamon vagyok...

Megint ugyanabba a folyóba léptem…pedig ez elvileg nem lehetséges. Intenzív változásra van szükségem és úgy érzem, ott a helyem nálad. -hívtam fel Annát ezekkel a szavakkal.
-Én is úgy látom. Gyere el és próbáld ki. -mondta Anna a könnyed nyugodtságával és a telefonban is csilingelő mosolyával. Elmentem. Kipróbáltam. Megéltem. Tapasztaltam. Felismertem. Éreztem. Szembesültem. Aztán megnyugvást találtam… mert újra az utamon vagyok, mert van megoldás, mert én fogom a kantár végét, mert ÉN vagyok a megoldás. Köszönöm Anna és pacik.
Nő lóval
Mónika

Élményalapú önismeretfejlesztés

Számomra minden alkalom olyan, mint egy állítás. Rengeteg szintje jelentkezik a lóval való kapcsolódásban a témámnak és rögtön oldódik is, ami felszínre kerül. Igazi saját élmény-alapú önismeret fejlesztés csodálatosan érzékeny és szeretetteljes állatokkal és hasonlóan érzékeny és támogató trénerrel Szeretettel ajánlom Annát és a lovait mindenkinek!
Margit

Nagyon hatékony és élvezetes módja a nehézségek kezelésének.

Néhány hete voltam Annánál és ahogy múlik az idő egyre jobban megérik bennem, amit ott megélhettem. Már az első napokban könnyebben kezeltem a “problémás” helyzeteket mára meg úgy érzem, hogy azt a terhet, ami eddig az én vállamon volt, a lovak mintha átvették volna….persze képletesen. Nagyon hatékony és élvezetes módja a nehézségek kezelésének. Mindenkinek ajánlom!
Eszter

Szeretet és varázslat

Mindenkinek ! Olyan élmény amelyre nem lehet felkészülni, de át kell élni szabadság, szeretet, és varázslat, ami velem ott történt. Azóta is az az élmény ad hitet és erőt. Köszönöm Anna és Lili …folyt.köv.!
Mariann

Szeretet és varázslat

Fantasztikus lehetőséget kínál Anna az önismeretre. Meg Saci, Lili és Alcsi Ajánlom mindenkinek, aki erre az útra lépett!
Viola

Érdekel egy ingyenes előzetes konzultáció?

Ismerkedj meg velem a közös munka megkezdése előtt.

Vedd fel velem a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot!

Kiemelt ajánlatom Most!

Szolgáltatások

lovakkal végzett gyakorlatok segítségével kiszakadhatnunk a hétköznapokból, azokból a helyzetekből, amelyekben már „nem látjuk a fától az erdőt”, így lehetőség nyílik egy új nézőpont, szemlélet felfedezésére, megismerésére.

Cégeknek

Vezető- és csapatfejlesztés lovakkal.

Magánszemélyeknek

Az élményalapú coaching lovakkal
Egyéni, páros, családi vagy kamasz programok.

Lovasoknak

Lovas alapok és "Ismerd meg a lovad" foglalkozások

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Iratkozz fel, hogy megkaphasd a legújabb híreket, ajánlatokat!

Nen küldök levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.