Barion Pixel

Balog Anna

Life coaching lovak nélkül

Találd meg a rejtett tartalékaidat

Kihívásokkal teli időszakokban különösen fontos, hogy tudjuk milyen erőforrásaink, tartalékaink vannak. Ezek megtalálásban szeretnélek támogatni – online formában is life coacing keretében.

Ha nincs ló, online is jó…Lovak nélküli life coaching.

Az újranyitás megtörtént, mégis van, aki egyelőre szeretné elkerülni a személyes találkozásokat. Ez is rendben van.

A lovas coaching alkalmak mellett online (és személyes) formában is biztosítok lehetőséget life coachingra, „covid-kompatibilis” árakon.

Ezek a „ló nélküli coachingok” támogatnak Téged abban, hogy felismerhesd a rejtett erőforrásaidat, tartalékaidat és megtaláld a saját, egyéni megoldókulcsodat.

Szükség lesz rájuk: ha elhúzódik ez a helyzet, azért, ha vége lesz, akkor pedig azért.

Sokan vagytok, vagyunk most abban a helyzetben, hogy több fronton is helyt kell állnotok, állnunk: gyerekek, vállalkozás, online munka, home office, férjjel vagy férj nélkül, idősebb családtagokért való aggódás, törődés, nagyobb felelősség, sokszor kilátástalannak tűnő helyzetek…

Kellenek a kapaszkodók, kellenek a biztos pontok, a horgonyok, amelyek biztosítják a stabilitást, az egyensúlyt, amelyek támogatnak minket abban, hogy még ebben a helyzetben is jól tudjunk lenni.

Balog Anna life és business coach

Life coaching - online és offline

Most egy öt alkalmas, egyenként 60 perces ülésekből álló life coaching folyamat keretein belül támogatlak abban, hogy Te is megtaláld a saját életedben, a saját mindennapjaidban ezeket a fogódzókat, azokat az erőforrásokat, amelyek átsegítenek a következő heteken.

A 60 perces online konzultációk díja: 12.000 Forint/alkalom. (Érvényes 2021. május 10-ig történő időpontfoglalás esetén.)

A közös munkát megelőzően 30 perces, díj – és kötelezettségmentes beszélgetésre biztosítok lehetőséget, hogy mindketten el tudjuk dönteni, szeretnénk-e együtt dolgozni.

 

Ha mások tapasztalataira is kíváncsi vagy, és szeretnél többet megtudni a témáról, nézz át a Facebook- és az Instagram-oldalamra is.

Lovassá válunk Nem a ló hátára való felüléssel kezdődik a lovassá válásunk, hanem a lóval való kapcsolattal, kapcsolódással, a földi munkával, azzal, …

Hogyan lehetünk "elég jó" szülők a lovak segítségével és mik egyáltalán azok a szülői kompetenciák.

Life coaching lovak lovak nélkül, akár online formában is. Hogy megtaláld az erőforrásaidat, tartalékaidat, hogy ne fogjon ki rajtad ez a kihívásokkal teli időszak.

Könyvajánló - Dr. Edith Eva Eger: A döntés

Látogass el hozzánk

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek ezt a módszert, aki egy különleges, nagyon hatékony és kézzelfogható módszert keres ahhoz, hogy közelebb kerüljön saját magához, hogy megismerje önmagát.

Kérdésed van? Hívj fel!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró